Tiendeo official website

Jotun DRYGOLIN Fargekart Eksteriør Norge 2023

29 dager igjen

Leter du etter de beste Jotun-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Jotun-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Jotun eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Jotun-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Jotun-katalogene "Jotun DRYGOLIN Fargekart Eksteriør Norge 2023" gyldig fra fra 15/11 til til 31/12 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Jotun, alle tilbudene lett tilgjengelig

Jotun

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. De bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt de gjør handler om å verne verdier. For Jotun er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. 

Jotun leverer blant annet dekorative malinger for utendørs og innendørs bruk, samt beiser for utvendig treverk og lakk og beis til innvendig bruk. I tillegg har de produkter for trebeskyttelse til industrielt bruk, bindemidler samt handelsvarer som lim, sparkel og glassfiberstrie. Jotun Lady er Norges mest populære interiørmaling, og Jotun Optimal er spesialtipasset norske værforhold.

Dubai har stadig mer av det som er høyest, størst eller flottest i hele verden. Mange vil tenke på verdens høyeste hus når de tenker på Dubai. Godt at det finnes Jotun-produkter, slik at himmelhøye Burj Khalifa står i mot harde påkjenninger.

jotun.no kan du finne Jotun fargekart og Jotun fargevelger. Dermed kan du finne den nyansen av Jotun maling som passer for ditt hjem.

Utgangspunktet for Jotun var da hvalfangeren Odd Gleditsch startet sin egen fargehandel og skipsrekvisitaforretning i 1920.

Konsernet har 7800 ansatte hvorav ca. 1000 ansatte i Norge. Konsernet har 38 fabrikker i 24 land.

Konsernet har hovedkontor i Sandefjord og ble kåret til Årets Vestfoldbedrift i 1990 og i 2007.