Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Jotun.

Leter du etter de beste Jotun-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Jotun-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Jotun eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Jotun og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Hageland-brosjyren "Krukker og utepotter 30%" gyldig fra fra 14/5 til til 26/5.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Mega Norge
  • Logo Jotun
  • Logo Lensit
  • Logo Nelson Garden
  • Logo Weber
  • Logo Spire Blomsterhåndverk

Jotun, alle tilbudene lett tilgjengelig

Jotun

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. De bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt de gjør handler om å verne verdier. For Jotun er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. 

Jotun leverer blant annet dekorative malinger for utendørs og innendørs bruk, samt beiser for utvendig treverk og lakk og beis til innvendig bruk. I tillegg har de produkter for trebeskyttelse til industrielt bruk, bindemidler samt handelsvarer som lim, sparkel og glassfiberstrie. Jotun Lady er Norges mest populære interiørmaling, og Jotun Optimal er spesialtipasset norske værforhold.

Dubai har stadig mer av det som er høyest, størst eller flottest i hele verden. Mange vil tenke på verdens høyeste hus når de tenker på Dubai. Godt at det finnes Jotun-produkter, slik at himmelhøye Burj Khalifa står i mot harde påkjenninger.

jotun.no kan du finne Jotun fargekart og Jotun fargevelger. Dermed kan du finne den nyansen av Jotun maling som passer for ditt hjem.

Utgangspunktet for Jotun var da hvalfangeren Odd Gleditsch startet sin egen fargehandel og skipsrekvisitaforretning i 1920.

Konsernet har 7800 ansatte hvorav ca. 1000 ansatte i Norge. Konsernet har 38 fabrikker i 24 land.

Konsernet har hovedkontor i Sandefjord og ble kåret til Årets Vestfoldbedrift i 1990 og i 2007.