Favoritter

Jotun - Rabattkoder, tilbud og kundeavis

Favoritter

Tilbud fra Jotun og andre Bygg og hage-forhandlere i din by og ditt nærområde

Se flere tilbud

(0)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Jotun ...

Jotun

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. De bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt de gjør handler om å verne verdier. For Jotun er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. 

Jotun leverer blant annet dekorative malinger for utendørs og innendørs bruk, samt beiser for utvendig treverk og lakk og beis til innvendig bruk. I tillegg har de produkter for trebeskyttelse til industrielt bruk, bindemidler samt handelsvarer som lim, sparkel og glassfiberstrie. Jotun Lady er Norges mest populære interiørmaling, og Jotun Optimal er spesialtipasset norske værforhold.

Dubai har stadig mer av det som er høyest, størst eller flottest i hele verden. Mange vil tenke på verdens høyeste hus når de tenker på Dubai. Godt at det finnes Jotun-produkter, slik at himmelhøye Burj Khalifa står i mot harde påkjenninger.

jotun.no kan du finne Jotun fargekart og Jotun fargevelger. Dermed kan du finne den nyansen av Jotun maling som passer for ditt hjem.

Utgangspunktet for Jotun var da hvalfangeren Odd Gleditsch startet sin egen fargehandel og skipsrekvisitaforretning i 1920.

Konsernet har 7800 ansatte hvorav ca. 1000 ansatte i Norge. Konsernet har 38 fabrikker i 24 land.

Konsernet har hovedkontor i Sandefjord og ble kåret til Årets Vestfoldbedrift i 1990 og i 2007.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Jotun og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by