Favoritter

G-Sport - Kundeavis, rabattkoder og kundeavis

Favoritter

Tilbud fra G-Sport og andre Sport og Fritid-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg G-Sport til dine favoritter!
FRI FRAKT PÅ KJØP OVER 1000,-
TILBUD
Legg G-Sport til dine favoritter!
FØRST I NORGE MED 5 ÅR GRATIS SYKKEL- OG PUNKTERINGSSERVICE
TILBUD

Se flere tilbud

(4)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende G-Sport ...

G-SPORT er en kjede av sportsbutikker som inngår i Gresvig-konsernet. G-Sportkjeden har over 150 butikker fordelt over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord.

Om G-SPORT

G-SPORT og G-MAX er kjent for sine brede utvalg av sportsutstyr til konkurransedyktige priser. MEST SPORT FOR PENGENE! er mottoet. Hos G-SPORT finner du klær og utstyr til dame, herre og barn innen de fleste idretter: Løp, ski, rulleski, ballsport, racketsport, tur og friluft, hjemmetrening og mye mer.

G-SPORT har som mål å tilby bransjens beste kundefordeler, og tilbyr de unike garantiordningene Prismatch og 100% Fornøyd Garanti. Prismatch gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene der G-SPORT holder til: Dersom du finner den samme varen til en lavere pris enn du betalte hos G-SPORT innen 30 dager, får du differansen tilbake i tillegg til en 20% rabattkupong.

Medlemskap i kundeklubben G+ gir rabatter på utvalgte produkter og spennende tilbud. Medlemmene blir også invitert til temakvelder og kundekvelder, og gis muligheten til å få en tjuvstart på gode tilbud før alle andre.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av G-SPORT-katalogen, aktuelle tilbud fra G-SPORT, samt informasjon om åpningstidene til G-SPORT-butikker og G-MAX-varehus i din nærhet.

G-SPORTs historie

Selskapet ble startet i 1901 av Aksel Gresvig. I 1908 begynte selskapet med utvikling og produksjon av Diamant-sykler.

G-SPORT-kjeden ble etablert i 1969, og senere gjort til en franchise-kjede. Hovedkontoret til G-SPORT ligger i Oslo.


Målsetting

G-SPORT-kjedens mål er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle, uansett nivå og ferdighet. G-SPORT er en av de største bidragsyterne til breddeidretten i Norge, via hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter.


Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra G-Sport og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by