Annonsering

-30% på Lea Dreaming 60x60 fliser i alle farge!

18 dager igjen

Leter du etter de beste Flisekompaniet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Flisekompaniet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Flisekompaniet eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Flisekompaniet-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Flisekompaniet-katalogene "-30% på Lea Dreaming 60x60 fliser i alle farge!" gyldig fra 09/11/2022 til 17/12/2022 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-butikker

Flisekompaniet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Flisekompaniet

Flisekompaniet er landets suverent største og ledende fagkjede innen fliser. Kjeden tilbyr landets største og mest attraktive utvalg av produkter i alle prisklasser.  

Flisekompaniet har engasjerte medarbeidere som kontinuerlig gjør hverandre bedre, og hele tiden jobber for å levere bransjens beste kundeopplevelse. 

Flisekompaniet samarbeider med Minera Skifer. Minera Skifer representerer skiferprodukter med høy kvalitet fra skandinaviske bergarter, som er mange hundre millioner år gamle.

Siden 1979 har kjeden levert keramiske fliser, naturstein og beslektede produktgrupper til forbruker, proff- og prosjektmarkedet.

Med 35 år i bransjen står Flisekompaniet for kvalitet, fagkunnskap og trygghet – de viktigste momentene når du skal velge flisleverandør.

Flisekompaniet har 25 butikker lokalisert over hele Norge, og 170 ansatte.

Flisekompaniet er medlem av EL-Retur og tar i mot kasserte el-produkter som selges hos dem.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Flisekompaniet og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona