Tiendeo official website

Kampanjer Flisekompaniet

14 dager igjen

Leter du etter de beste Flisekompaniet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Flisekompaniet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Flisekompaniet eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Flisekompaniet-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Flisekompaniet-katalogene "Kampanjer Flisekompaniet" gyldig fra fra 9/11 til til 16/12 og begynn å spare nå!

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Flisekompaniet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Flisekompaniet

Flisekompaniet er landets suverent største og ledende fagkjede innen fliser. Kjeden tilbyr landets største og mest attraktive utvalg av produkter i alle prisklasser.  

Flisekompaniet har engasjerte medarbeidere som kontinuerlig gjør hverandre bedre, og hele tiden jobber for å levere bransjens beste kundeopplevelse. 

Flisekompaniet samarbeider med Minera Skifer. Minera Skifer representerer skiferprodukter med høy kvalitet fra skandinaviske bergarter, som er mange hundre millioner år gamle.

Siden 1979 har kjeden levert keramiske fliser, naturstein og beslektede produktgrupper til forbruker, proff- og prosjektmarkedet.

Med 35 år i bransjen står Flisekompaniet for kvalitet, fagkunnskap og trygghet – de viktigste momentene når du skal velge flisleverandør.

Flisekompaniet har 25 butikker lokalisert over hele Norge, og 170 ansatte.

Flisekompaniet er medlem av EL-Retur og tar i mot kasserte el-produkter som selges hos dem.