Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Byggtorget.

Leter du etter de beste Byggtorget-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Byggtorget-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Byggtorget eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Byggtorget og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel VVS Eksperten-brosjyren "Vårkampanje" gyldig fra fra 11/4 til til 30/4.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Byggtorget, alle tilbudene lett tilgjengelig

Byggtorget

Byggtorget er en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. For deg som kunde betyr det gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer.


Alle kjedens butikker lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss. 

Byggtorget er forhandler av for eksempel ferdigmalte vegger, elegante baderomsplater, gulvprodukter, og kjente leverandører som 3M, Alloc, Beckers, Flexit, Glava, Rindalslist, Trenor Vinduer og Weber.

Byggtorget ble etablert i mars 1997 av 16 byggevareforretninger i Nord-Norge. I dag er kjeden landsdekkende, men har fortsatt en dominant posisjon i nord med butikker som Byggtorget Vadsø, Byggtorget Alta, og Byggtorget Rana.

Alle butikkene i kjeden er aksjonærer og fullverdige medlemsbedrifter.

Byggtorget består i dag av 86 butikker fordelt over hele landet.

Byggtorgets forhandlere kjennetegnes av fagkunnskap og serviceinnstilling.