Finn Byggtorget i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Byggtorget ...

Byggtorget

Byggtorget er en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. For deg som kunde betyr det gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer.


Alle kjedens butikker lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss. 

Byggtorget er forhandler av for eksempel ferdigmalte vegger, elegante baderomsplater, gulvprodukter, og kjente leverandører som 3M, Alloc, Beckers, Flexit, Glava, Rindalslist, Trenor Vinduer og Weber.

Byggtorget ble etablert i mars 1997 av 16 byggevareforretninger i Nord-Norge. I dag er kjeden landsdekkende, men har fortsatt en dominant posisjon i nord med butikker som Byggtorget Vadsø, Byggtorget Alta, og Byggtorget Rana.

Alle butikkene i kjeden er aksjonærer og fullverdige medlemsbedrifter.

Byggtorget består i dag av 86 butikker fordelt over hele landet.

Byggtorgets forhandlere kjennetegnes av fagkunnskap og serviceinnstilling. 

Andre Bygg og hage-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.