Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Byggeriet.

Leter du etter de beste Byggeriet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Byggeriet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Byggeriet eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Byggeriet og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Maxbo-brosjyren "Tilbud Maxbo" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Byggeriet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Byggeriet

Byggeriet Norge AS er eid av Mestergruppen, som er et av Norges største byggekonsern. Konsernet eier også flere kjedekonsepter innenfor boligbygging; Mesterhus, Systemhus og Fjord og Fjellhytter. I tillegg har konsernet også stor aktivitet på tomte- og prosjektutvikling innenfor boliger og fritidsboliger, arkitekttjenester og rådgivning.

Byggeriet har alt du trenger av byggevarer! Her finner du varer innenfor produktkategoriene arbeidsklær, dører, festemateriell og festemidler, garasje, grunn og betong, gulv, interiør, isolasjon, kjøkken, konstruksjoner, maling, skyvedørsgarderober, tak og takprodukter, teknisk, trapper, trelast, varme, verktøy og jernvarer og vinduer. 

Byggeriet legger stor vekt på å tilby deg god teknisk rådgivning og en rasjonell handel. Gode betingelser, et varesortiment tilpasset deg som er proff, effektiv logistikk samt faglig kompetanse står i fokus hos Byggeriet. Byggeriet tilbud finner du på Tiendeo, og mer informasjon om kjeden finner du på byggeriet.no.

Byggeriet er ekspert på alt som har med bygg å gjøre, og tilbyr essensielle tjenester innen for eksempel Byggeriet prosjekteringstjenester og Byggeriet byggeplasslogistikk. 

Byggeriet startet i 1986 under navnet Mester Byggsenter AS. Det nåværende navnet ble tatt i bruk i 1999.

Byggeriet har nesten 100 utsalgssteder og er en del av Mestergruppen, som har ca. 430 medarbeidere og har hovedkontor i Oslo. Mestergruppen er eid av Ferd som er et familieeid norsk industri- og finanskonsern.

I tillegg til å være eksperter på proffens behov, ønsker Byggeriet også kunder som liker å bygge og snekre selv, men som ikke er snekkere av yrke, velkommen!