Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Byggeriet.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Byggeriet og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Bygg og hage kategorien

Erklæring om personvern

Andre Bygg og hage-butikker i din by

Byggeriet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Byggeriet

Byggeriet Norge AS er eid av Mestergruppen, som er et av Norges største byggekonsern. Konsernet eier også flere kjedekonsepter innenfor boligbygging; Mesterhus, Systemhus og Fjord og Fjellhytter. I tillegg har konsernet også stor aktivitet på tomte- og prosjektutvikling innenfor boliger og fritidsboliger, arkitekttjenester og rådgivning.

Byggeriet har alt du trenger av byggevarer! Her finner du varer innenfor produktkategoriene arbeidsklær, dører, festemateriell og festemidler, garasje, grunn og betong, gulv, interiør, isolasjon, kjøkken, konstruksjoner, maling, skyvedørsgarderober, tak og takprodukter, teknisk, trapper, trelast, varme, verktøy og jernvarer og vinduer. 

Byggeriet legger stor vekt på å tilby deg god teknisk rådgivning og en rasjonell handel. Gode betingelser, et varesortiment tilpasset deg som er proff, effektiv logistikk samt faglig kompetanse står i fokus hos Byggeriet. Byggeriet tilbud finner du på Tiendeo, og mer informasjon om kjeden finner du på byggeriet.no.

Byggeriet er ekspert på alt som har med bygg å gjøre, og tilbyr essensielle tjenester innen for eksempel Byggeriet prosjekteringstjenester og Byggeriet byggeplasslogistikk. 

Byggeriet startet i 1986 under navnet Mester Byggsenter AS. Det nåværende navnet ble tatt i bruk i 1999.

Byggeriet har nesten 100 utsalgssteder og er en del av Mestergruppen, som har ca. 430 medarbeidere og har hovedkontor i Oslo. Mestergruppen er eid av Ferd som er et familieeid norsk industri- og finanskonsern.

I tillegg til å være eksperter på proffens behov, ønsker Byggeriet også kunder som liker å bygge og snekre selv, men som ikke er snekkere av yrke, velkommen!

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon