Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bikeshop

Opprett konto for å finne ut når!

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bikeshop ...

Bikeshop

Bikeshop.no har per i dag 30.000 forskjellige sykkelrelaterte produkter på lager fra kjente merker og antallet øker hver uke. Hos Bikeshop finner du alltid de nyeste produktene på markedet, og rask levering og enkel Bikeshop retur.

Hos Bikeshop møter du dyktige fagfolk som deler samme lidenskap for sykling som deg, og som har høy kompetanse og lang erfaring. Deres filosofi er enkel. Når du handler Bikeshop sykkel skal du være fornøyd. Ikke bare fordi du har fått mange gode råd og tips, men fordi du betalte markedets laveste pris! Bikeshop rabattkode finner du på Tiendeo.

Bikeshop har også et stort showroom og hentelager på Skoppum som du som kunde gjerne må besøke. Her får du muligheten til å se og prøve produkter, få god veiledning fra dyktige ansatte og hente bestillinger gjort på nett.

Bikeshop.no startet så smått i 2006 av junior landslagssyklist Håkon Lilland. Som en lidenskapelig syklist var han frustrert over manglende norske sykkelbutikker med godt vareutvalg til riktige priser. 

Bikeshop fikk endelig sitt eget, spesialbyggede næringsbygg og lager i 2014.

I løpet av kort tid har Bikeshop.no blitt Norges største aktør innenfor sitt segment.

Nettbutikken Bikeshop.no drives av firmaet Lilland Sport AS.

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.