Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bikeshop.

Leter du etter de beste Bikeshop-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bikeshop-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bikeshop eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bikeshop og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel New Wave-brosjyren "New Wave Toppoint 2024" gyldig fra fra 15/6 til til 29/6.

Finn Bikeshop-kataloger i din by

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo Intersport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Nike
  • Logo XXL Sport
  • Logo Helly Hansen

Bikeshop, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bikeshop

Bikeshop.no har per i dag 30.000 forskjellige sykkelrelaterte produkter på lager fra kjente merker og antallet øker hver uke. Hos Bikeshop finner du alltid de nyeste produktene på markedet, og rask levering og enkel Bikeshop retur.

Hos Bikeshop møter du dyktige fagfolk som deler samme lidenskap for sykling som deg, og som har høy kompetanse og lang erfaring. Deres filosofi er enkel. Når du handler Bikeshop sykkel skal du være fornøyd. Ikke bare fordi du har fått mange gode råd og tips, men fordi du betalte markedets laveste pris! Bikeshop rabattkode finner du på Tiendeo.

Bikeshop har også et stort showroom og hentelager på Skoppum som du som kunde gjerne må besøke. Her får du muligheten til å se og prøve produkter, få god veiledning fra dyktige ansatte og hente bestillinger gjort på nett.

Bikeshop.no startet så smått i 2006 av junior landslagssyklist Håkon Lilland. Som en lidenskapelig syklist var han frustrert over manglende norske sykkelbutikker med godt vareutvalg til riktige priser. 

Bikeshop fikk endelig sitt eget, spesialbyggede næringsbygg og lager i 2014.

I løpet av kort tid har Bikeshop.no blitt Norges største aktør innenfor sitt segment.

Nettbutikken Bikeshop.no drives av firmaet Lilland Sport AS.