Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bergans

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Finn Bergans i din by

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bergans og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Sport og Fritid-butikker i din by

Bergans, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bergans

Bergans of Norway er en ledende leverandør og utvikler av utendørsutstyr og teknisk bekledning. Bergans har et bredt utvalg klær i kategoriene ekspedisjoner, utendørs, jakt, fjellklatring, ski og livsstil. Bergans produserer også telt, liggeunderlag, soveposer, ryggsekker og Ally sammenleggbare kanoer

Bergans er leverandør til store og små ekspedisjoner rundt om i verden, og har en spennende og rik historie bak seg. Sjekk ut Bergans-produkter som Bergans dunjakker, Bergans Lady, og Bergans bukser.

Godt og riktig bæreutstyr er en nødvendighet både i skolehverdagen og når det bærer ut på tur. Da trenger du Bergans skolesekk eller Bergans bæremeis!

Bergans har produsert nyskapende produkter helt siden 1908. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, som var en ivrig jeger og friluftsmann. Bergans meisen ble patentert i 1909. Hans geniale oppfinnelse gjorde Bergans til en ledende leverandør av ryggsekker.

Christiania-grossereren Sverre Young så potensialet i Bergans oppfinnelse. Han kjøpte patentet for 1 500 norske kroner. Bergansmeisen var i sin tid patentert i 22 land og Bergans eksporterte sine ryggsekker til de fleste land i verden.

I dag har Bergans fått et utvidet varespekter som inneholder teknisk bekledning i tillegg til alt av utstyr til korte turer og lengre ekspedisjoner. Omsetningen har passert en halv milliard, og varene kan kjøpes direkte på Bergans nettbutikk.

Bergans oppfyller Miljøfyrtårnets bransjekrav og er en offisielt godkjent Miljøfyrtårn-bedrift. Som miljøfyrtårn-bedrift innfrir Bergans krav knyttet til arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfallhåndtering, transport og klimautslipp.