Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bergans.

Leter du etter de beste Bergans-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bergans-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bergans eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bergans og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "XXL Sport Kundeavis" gyldig fra fra 12/11 til til 25/12.

Finn Bergans-kataloger i din by

Andre Sport og Fritid-kataloger

  • Logo Sport 1
  • Logo XXL Sport
  • Logo Sport Outlet
  • Logo Intersport
  • Logo Anton Sport
  • Logo Stormberg

Bergans, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bergans

Bergans of Norway er en ledende leverandør og utvikler av utendørsutstyr og teknisk bekledning. Bergans har et bredt utvalg klær i kategoriene ekspedisjoner, utendørs, jakt, fjellklatring, ski og livsstil. Bergans produserer også telt, liggeunderlag, soveposer, ryggsekker og Ally sammenleggbare kanoer

Bergans er leverandør til store og små ekspedisjoner rundt om i verden, og har en spennende og rik historie bak seg. Sjekk ut Bergans-produkter som Bergans dunjakker, Bergans Lady, og Bergans bukser.

Godt og riktig bæreutstyr er en nødvendighet både i skolehverdagen og når det bærer ut på tur. Da trenger du Bergans skolesekk eller Bergans bæremeis!

Bergans har produsert nyskapende produkter helt siden 1908. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, som var en ivrig jeger og friluftsmann. Bergans meisen ble patentert i 1909. Hans geniale oppfinnelse gjorde Bergans til en ledende leverandør av ryggsekker.

Christiania-grossereren Sverre Young så potensialet i Bergans oppfinnelse. Han kjøpte patentet for 1 500 norske kroner. Bergansmeisen var i sin tid patentert i 22 land og Bergans eksporterte sine ryggsekker til de fleste land i verden.

I dag har Bergans fått et utvidet varespekter som inneholder teknisk bekledning i tillegg til alt av utstyr til korte turer og lengre ekspedisjoner. Omsetningen har passert en halv milliard, og varene kan kjøpes direkte på Bergans nettbutikk.

Bergans oppfyller Miljøfyrtårnets bransjekrav og er en offisielt godkjent Miljøfyrtårn-bedrift. Som miljøfyrtårn-bedrift innfrir Bergans krav knyttet til arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfallhåndtering, transport og klimautslipp.