Tiendeo official website

Sommerkupp

8 dager igjen

  Leter du etter de beste Bygghjemme-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Bygghjemme-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bygghjemme eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Bygghjemme-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Bygghjemme-katalogene "Sommerkupp" gyldig fra fra 10/7 til til 22/7 og begynn å spare nå!

  Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Obs Bygg
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Hageland
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Megaflis

  Bygghjemme, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Bygghjemme

  Bygghjemme.no vil i nærmeste fremtid kunne tilby et komplett sortiment for bad, hage, bygg, interiør, dører og vinduer. Bygghjemme.no stiller høye krav på samarbeidspartnere og leverandører hvilket bidrar til at kjeden kan gi kundene en veldig bra kjøpsopplevelse.

  Bygghjemme.no strever for at kundene skal kjenne seg trygge når de handler, hvilket også synes ved at de er sertifiserte av Trygg E-handel. Kundene skal kjenne at det er enkelt, trygt og bekvemt å handle sine byggevarer hos bygghjemme.no.

  Bygghjemme.no ble lansert i 2012 og inngår i Bygghemma-konsernet som har sitt hovedkontor i Sverige.

  Bygghemma ble grunnlagt i 2006 av Patrick Rees og Michael Falk.

  Bygghemma Group, som inkluderer bygghjemme.no, inkluderer nå 12 onlinebutikker og 200 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, og Finland.

  Selv om bygghjemme.no er en bygghjemme nettbutikk, kan du likevel få profesjonell rådgivning ved å ringe inn mellom klokken 9 og 13, mandag til fredag. Ring, få gode råd og tips, og gjør deg gode bygghjemme erfaringer med et selskap i rask vekst.