Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bygghjemme.

Leter du etter de beste Bygghjemme-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Bygghjemme-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Bygghjemme eller noen andre butikker i Bygg og hage-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Bygghjemme og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Bygg og hage-kategorien, som for eksempel Byggmakker-brosjyren "Byggmakker Proffen 2023" gyldig fra fra 27/10 til til 31/12.

Andre Bygg og hage-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Obs Bygg
  • Logo Biltema
  • Logo Felleskjøpet
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Megaflis

Bygghjemme, alle tilbudene lett tilgjengelig

Bygghjemme

Bygghjemme.no vil i nærmeste fremtid kunne tilby et komplett sortiment for bad, hage, bygg, interiør, dører og vinduer. Bygghjemme.no stiller høye krav på samarbeidspartnere og leverandører hvilket bidrar til at kjeden kan gi kundene en veldig bra kjøpsopplevelse.

Bygghjemme.no strever for at kundene skal kjenne seg trygge når de handler, hvilket også synes ved at de er sertifiserte av Trygg E-handel. Kundene skal kjenne at det er enkelt, trygt og bekvemt å handle sine byggevarer hos bygghjemme.no.

Bygghjemme.no ble lansert i 2012 og inngår i Bygghemma-konsernet som har sitt hovedkontor i Sverige.

Bygghemma ble grunnlagt i 2006 av Patrick Rees og Michael Falk.

Bygghemma Group, som inkluderer bygghjemme.no, inkluderer nå 12 onlinebutikker og 200 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, og Finland.

Selv om bygghjemme.no er en bygghjemme nettbutikk, kan du likevel få profesjonell rådgivning ved å ringe inn mellom klokken 9 og 13, mandag til fredag. Ring, få gode råd og tips, og gjør deg gode bygghjemme erfaringer med et selskap i rask vekst.