Bygghjemme
Bygghjemme

Bygghjemme - Rabattkoder, tilbud og kundeavis

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Bygghjemme

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bygghjemme ...

Bygghjemme

Bygghjemme.no vil i nærmeste fremtid kunne tilby et komplett sortiment for bad, hage, bygg, interiør, dører og vinduer. Bygghjemme.no stiller høye krav på samarbeidspartnere og leverandører hvilket bidrar til at kjeden kan gi kundene en veldig bra kjøpsopplevelse.

Bygghjemme.no strever for at kundene skal kjenne seg trygge når de handler, hvilket også synes ved at de er sertifiserte av Trygg E-handel. Kundene skal kjenne at det er enkelt, trygt og bekvemt å handle sine byggevarer hos bygghjemme.no.

Bygghjemme.no ble lansert i 2012 og inngår i Bygghemma-konsernet som har sitt hovedkontor i Sverige.

Bygghemma ble grunnlagt i 2006 av Patrick Rees og Michael Falk.

Bygghemma Group, som inkluderer bygghjemme.no, inkluderer nå 12 onlinebutikker og 200 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, og Finland.

Selv om bygghjemme.no er en bygghjemme nettbutikk, kan du likevel få profesjonell rådgivning ved å ringe inn mellom klokken 9 og 13, mandag til fredag. Ring, få gode råd og tips, og gjør deg gode bygghjemme erfaringer med et selskap i rask vekst.

Andre Bygg og hage-nettbutikker

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon