Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Magasinet.

Leter du etter de beste Magasinet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Magasinet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Magasinet eller noen andre butikker i Sport og Fritid-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Magasinet og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Sport og Fritid-kategorien, som for eksempel XXL Sport-brosjyren "Kundeavis uke 49" gyldig fra 05/12/2022 til 11/12/2022.

Andre Sport og Fritid-butikker

Magasinet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Magasinet

Magasinet, forkortelse for Friluftsmagasinet, er en av Norges mest erfarne leverandører innen jakt, fiske og friluftsutstyr. Magasinets egne medarbeidere er aktive friluftsfolk, fiskere og jegere. På denne måten kan de bruke sin egne erfaring til å gi sine kunder gode råd, utføre objektive produkttester og utvikle sitt sortiment på best mulig måte. 

På Magasinet finner du et stort utvalg av turklær, jaktutstyr, fiskeutstyr, GPS, viltkamera, kniver, soveposer, støvler, hundeutstyr, sekker, lavvu, jakker, undertøy (ull og teknisk), truger, fotposer, sandaler (Spotec), regntøy og mye mer.

Alle bestillinger kan sendes hjem i posten eller hentes i en av de mange Magasinet-butikkene.

I tillegg til kjente merker har Magasinet sitt eget varemerke, Magasinet Dovrefjell, som kjennetegnes av best kvalitet til best pris. Disse produktene sendes rett fra fabrikk så man slipper dyre mellomlegg. 

Magasinet ble startet som Friluftsmagasinet i 1991.

I tillegg til Magasinet nettbutikk finner du flere fysiske butikker som Magasinet Drammen og Magasinet Trondheim. Det er også butikker i Hamar og Oslo. 

 Magasinet er enkle å komme i kontakt med, enten på telefon, e-post, nettsider eller Facebook-siden. 

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Magasinet og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Sport og Fritid kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona