Tiendeo official website

Leter du etter de beste Telenor-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Telenor-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Telenor eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Telenor og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel POWER-brosjyren "POWER Kundeavis" gyldig fra 05/06/2023 til 11/06/2023.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Telenor, alle tilbudene lett tilgjengelig

Telenor har alt du trenger til mobil, bredbånd, fasttelefon og mer. I de mer enn 80 Telenor-butikkene over hele landet finner du kunnskapsrike medarbeidere som gir deg den hjelpen du trenger.

Om Telenor

Hos Telenor finner du alt du trenger av mobiler, nettbrett og tilbehør. De mer enn 80 Telenorbutikkene fører et bredt utvalg av skjermbeskyttere, ladere, deksler, høyttalere, hodetelefoner og mye mer.

Du kan ta med din gamle mobil til Telenorbutikken for å få en verdivurdering. Ved innbytte kan du bruke verdien av den gamle mobilen til få avslag på en ny mobil hvis du kjøper til fullpris, eller å kjøpe tilleggsutstyr. Du kan bruke hele beløpet der og da, eller få en tilgodelapp for senere bruk.

Trenger du service på din mobil kan du også få hjelp i Telenorbutikken. Ta med telefonen til din nærmeste butikk, så tar de en sjekk og sender mobile videre til service hvis det er nødvendig.

På Tiendeo.no finner du alltid de nyeste tilbudene fra Telenor, samt informasjon om åpningstidene til Telenor-butikker i din nærhet.

Telenors historie

Telenor ble opprinnelig opprettet av den norske stat i 1855 som Telegrafverket. Telegrafen var den første virksomhet i Norge som tillot ansettelse av kvinner — en rent økonomisk beslutning, ettersom kvinner ble lønnet lavere enn menn.

På 1980-tallet var Telenor (den gang Televerket) involvert i utviklingen av GSM-teknologi for mobiltelefoni. Utbyggingen av det norske GSM-nettet startet i 1994.

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar er en sentral del av Telenors forretningsstrategi i Norge, og selskapet er involvert i en rekke initiativer:

  • Trygghet og sikkerhet: Trygge tjenester, sikkerhetsløsninger for barn og unge, og arbeid mot digital mobbing.
  • Dekning og infrastruktur: Mobile spleiselag med lokalsamfunn, og unik dekning som muliggjør verdiskapning over hele landet.
  • Klima og miljø: Miljøvennlig drift, klimasmarte løsninger og tjenester, samt returordning for mobiltelefoner.
  • Ansvarlighet og mangfold: Egne foretningsetiske retningslinjer samt arbeidstrening for funksjonshindrede og for høyt utdannede innvandrere.

Telenor støtter også en mengde aktiviteter innenfor sport, kultur og samfunnsliv.