Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Telenor og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

Telenor, alle tilbudene lett tilgjengelig

Telenor har alt du trenger til mobil, bredbånd, fasttelefon og mer. I de mer enn 80 Telenor-butikkene over hele landet finner du kunnskapsrike medarbeidere som gir deg den hjelpen du trenger.

Om Telenor

Hos Telenor finner du alt du trenger av mobiler, nettbrett og tilbehør. De mer enn 80 Telenorbutikkene fører et bredt utvalg av skjermbeskyttere, ladere, deksler, høyttalere, hodetelefoner og mye mer.

Du kan ta med din gamle mobil til Telenorbutikken for å få en verdivurdering. Ved innbytte kan du bruke verdien av den gamle mobilen til få avslag på en ny mobil hvis du kjøper til fullpris, eller å kjøpe tilleggsutstyr. Du kan bruke hele beløpet der og da, eller få en tilgodelapp for senere bruk.

Trenger du service på din mobil kan du også få hjelp i Telenorbutikken. Ta med telefonen til din nærmeste butikk, så tar de en sjekk og sender mobile videre til service hvis det er nødvendig.

På Tiendeo.no finner du alltid de nyeste tilbudene fra Telenor, samt informasjon om åpningstidene til Telenor-butikker i din nærhet.

Telenors historie

Telenor ble opprinnelig opprettet av den norske stat i 1855 som Telegrafverket. Telegrafen var den første virksomhet i Norge som tillot ansettelse av kvinner — en rent økonomisk beslutning, ettersom kvinner ble lønnet lavere enn menn.

På 1980-tallet var Telenor (den gang Televerket) involvert i utviklingen av GSM-teknologi for mobiltelefoni. Utbyggingen av det norske GSM-nettet startet i 1994.

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar er en sentral del av Telenors forretningsstrategi i Norge, og selskapet er involvert i en rekke initiativer:

  • Trygghet og sikkerhet: Trygge tjenester, sikkerhetsløsninger for barn og unge, og arbeid mot digital mobbing.
  • Dekning og infrastruktur: Mobile spleiselag med lokalsamfunn, og unik dekning som muliggjør verdiskapning over hele landet.
  • Klima og miljø: Miljøvennlig drift, klimasmarte løsninger og tjenester, samt returordning for mobiltelefoner.
  • Ansvarlighet og mangfold: Egne foretningsetiske retningslinjer samt arbeidstrening for funksjonshindrede og for høyt utdannede innvandrere.

Telenor støtter også en mengde aktiviteter innenfor sport, kultur og samfunnsliv.

Flere tilbud fra Elektronikk og hvitevarer

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk informasjon