Tiendeo official website

Annonsering

Rengjøringsdager hos Elkjøp!

Utløper i dag

Leter du etter de beste Elkjøp-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Elkjøp-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Elkjøp eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Elkjøp-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Elkjøp-katalogene "Rengjøringsdager hos Elkjøp!" gyldig fra 09/03/2023 til 23/03/2023 og begynn å spare nå!

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Elkjøp, alle tilbudene lett tilgjengelig

Elkjøp er en av Nordens største forhandlere av forbrukerelektronikk. I kundeavisen til Elkjøp finner du gode tilbud på datautstyr, hvitevarer, mobil og GPS-artikler, lyd- og bildeutstyr, spillutstyr og mye mer.

Om Elkjøp

Elkjøp er en norsk elektronikkjede med hovedkontor i Lørenskog og virksomhet i hele Norden. I Elkjøp-butikkene finner du gode tilbud på hvitevarer, datautstyr, mobil- og GPS-produkter, foto- og videoutstyr, spill og konsoller, alt innen lyd og bilde, og enda mye mer. Tjenestetilbudet inkluderer levering og montering, klargjøring og tilpasning, hjelp og support, samt service og sikkerhetstjenester. I tillegg arrangerer Elkjøp dataspillsamlinger og ulike kurs, for eksempel egne kurs for eldre der de kan få råd og tips om bruk av sine egne teknologiprodukter.

Elkjøp gjør innkjøp i store volum og får dermed gode avtaler og lave priser hos leverandørene. I tillegg fokuserer kjeden på effektiv logistikk. Kjeden opererer med et sentrallager i Sverige som sender varer direkte til butikkene eller hjem til kundene, og sparer ytterligere kostnader på å ikke ha lokale lagre.

Ved siden av de vanlige Elkjøp-butikkene driver Elkjøp også 23 mindre konseptbutikker i norske handlegater og på kjøpesentre. Disse går under navnet Elkjøp Phonehouse, og tilbyr hovedsakelig elektroniske artikler som mobiltelefoner, nettbrett, hodetelefoner og annet tilbehør.


Elkjøps historie

Elkjøp ble started i 1962 som en fagkjede av uavhengige elektroforhandlere med grossistselskapet A/S Elektrokjøp som sentralledd. Vaskemaskiner, kjøleskap og andre hvitevarer var sentrale produkter de første årene. Etterhvert fikk også brunevarer plass i sortimentet. I 1984 kom de første stormarkedene; butikker som førte både brunevarer, hvitevarer og datautstyr.

I dag eies Elkjøp-konsernet av det britiske selskapet Dixons Carphone, som er en av de største forhandlerne av forbrukerelektronikk i Europa.

Mer informasjon om Elkjøp

Visste du at Elkjøp er kjent som Elgiganten i Sverige og Danmark? I Finland er navnet Gigantti, på Island Elko, på Færøyene Elding, og på Grønland Pissifik.

På miljøfronten samarbeider Elkjøp med seriøse aktører som Røde Kors og GreeNudge. Elkjøp håndterer også elektronikkavfall: Hele 100 000 tonn slikt avfall samles inn og resirkuleres av Elkjøp hvert år. Elkjøp Norge har fått miljøprisen ”Grønn logistikk” som deles ut av Tollpost Globe.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Elkjøps kundeavis, aktuelle tilbud fra Elkjøp, samt informasjon om åpningstidene til Elkjøp-butikker i din nærhet.

bell

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Elkjøp og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern