Tiendeo official website

POWER Kundeavis

Publisert i dag

Tilbud fra POWER

Leter du etter de beste POWER-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største POWER-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra POWER eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 3 POWER-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste POWER-katalogene "POWER Kundeavis" gyldig fra fra 21/5 til til 4/6 og begynn å spare nå!

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo HP
  • Logo Sonos
  • Logo Photobox
  • Logo Komplett Bedrift
  • Logo Logitech
  • Logo Eidsiva bredbånd

POWER, alle tilbudene lett tilgjengelig

POWER AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker. Konsernet har tilknyttet ca. 900 butikker i Norge, Danmark, Finland og Estland.

Om POWER

POWER har som mål å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen forbrukerelektronikk til markedets laveste pris. På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av POWER-katalogen, aktuelle tilbud fra POWER, samt informasjon om åpningstidene til POWER-butikker i din nærhet. 

Via tjenesten Click&Collect kan kundene bestille varer fra sin foretrukne POWER-butikk via internett. Varene er klare til henting og betaling i butikken etter 2 timer, og holdes av til kunden i 24 timer. Dersom en vare ikke er tilgjengelig i kundens lokale butikk, kan den bestilles via tjenesten "Send til POWER" uten ekstra kostnader.

Alle POWER-butikker tilbyr hjemkjøring av varer, samt retur av e-avfall. Noen av POWER-butikkene har også tilbud om innbæring av varer og ekspresslevering. Experts "Pengene tilbake"-garanti lover 30 dagers full returrett såfremt varener i samme stand som når kunden mottok den. Ved skade eller funksjonsfeil i løpet av de første 30 dagene, får kunden ny vare eller pengene tilbake uten diskusjon og uten å måtte vente på reparasjon.

Gjennom POWER Bedrift tilbyr POWER også skreddersydde løsninger for bedrifter, med et stort vareutvalg rettet mot proffsegmentet.

Experts historie

Expert AS ble stiftet i 1962 av 46 norske elektroinstallatører under navnet EILAG Elektroinstallatørenes Innkjøpslag A/L. 

I dag har Expert 120 butikker i Norge, fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Expert Norge AS har mer enn 1200 ansatte.

Expert har internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk, Expert International og Expert Global.

 

Miljø og samfunnsansvar

POWER krever at alle selskapets leverandører skal signere en avtale som skal sikre at alle produkter blir produsert i henhold til produksjonslandets lover og arbeidsmiljøregler. Leverandøravtalen forbyr blant annet både barnearbeid og diskriminering. Produktleverandørene er også ansvarlige for å følge lover og regler om transport til lager, og å forsikre seg om at produktene kan selges i de landene der de blir tilbudt.

POWER stiller også krav til sine transportører. Ved anbud må transportørene avgi miljø- og arbeidsmiljørapporter. Transportørene skal ha dokumenterte retningslinjer for å sikre at gjeldende lover og regler blir fulgt, som å benytte kjøretøy som oppfyller EURO 5-utslippskravene.