Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Telia.

Leter du etter de beste Telia-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Telia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Telia eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Telia og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel Banggood-brosjyren "Up To 40% Off" gyldig fra fra 11/4 til til 25/4.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Telia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Telia

Netcom tilbyr suveren dekning, 4G og alle telekommunikasjonsløsninger innenfor mobil, data og hjemmetelefoni. Netcom nettilgang og teletjenester hjelper privatpersoner og bedrifter til å kommunisere på en enklere, mer effektiv og miljøvennlig måte. 

Internasjonal styrke kombinert med lokal kunnskap gjør Netcom unike og skaper kundeopplevelse i verdensklassen hele veien fra Norden til Nepal. Denne kombinasjonen har gitt kundene verdens første 4G-nett, et fibernett i verdensklassen og 3G-dekning på Mount Everest.

NetCom bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og i løpet av 2016 vil Netcom tilby høyhastighets mobilt internett til hele 98 prosent av befolkningen.

I 2015 lanserte Netcom 4G+, en enda mer avansert og oppdat ert utgave av 4G-teknologien. I tillegg tilbyr Netcom 4G Bredbånd: Med mobilt bredbånd fra NetCom har du lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement - helt uten installasjon.

NetCom GSM AS ble etablert i 1989 av Nora, Orkla og Kinnevik. I 1991 fikk Netcom lisens som Norges første private teleoperatør.

I dag er Netcom eid av svenske TeliaSonera, og Norges nest største mobilselskap med vel 600 ansatte og over en million kunder.

I 2015 kan Netcom tilby 4G-dekning til over 90 prosent av Norges befolkning, og har med det for første gang bredere dekning enn Telenor.