Telia
Telia

Telia - Rabattkode, kundeavis og tilbud

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Telia

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Telia i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Telia ...

Telia

Netcom tilbyr suveren dekning, 4G og alle telekommunikasjonsløsninger innenfor mobil, data og hjemmetelefoni. Netcom nettilgang og teletjenester hjelper privatpersoner og bedrifter til å kommunisere på en enklere, mer effektiv og miljøvennlig måte. 

Internasjonal styrke kombinert med lokal kunnskap gjør Netcom unike og skaper kundeopplevelse i verdensklassen hele veien fra Norden til Nepal. Denne kombinasjonen har gitt kundene verdens første 4G-nett, et fibernett i verdensklassen og 3G-dekning på Mount Everest.

NetCom bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og i løpet av 2016 vil Netcom tilby høyhastighets mobilt internett til hele 98 prosent av befolkningen.

I 2015 lanserte Netcom 4G+, en enda mer avansert og oppdat ert utgave av 4G-teknologien. I tillegg tilbyr Netcom 4G Bredbånd: Med mobilt bredbånd fra NetCom har du lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement - helt uten installasjon.

NetCom GSM AS ble etablert i 1989 av Nora, Orkla og Kinnevik. I 1991 fikk Netcom lisens som Norges første private teleoperatør.

I dag er Netcom eid av svenske TeliaSonera, og Norges nest største mobilselskap med vel 600 ansatte og over en million kunder.

I 2015 kan Netcom tilby 4G-dekning til over 90 prosent av Norges befolkning, og har med det for første gang bredere dekning enn Telenor.

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon