Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Telia

Opprett konto for å finne ut når!

Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Telia og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

Telia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Telia

Netcom tilbyr suveren dekning, 4G og alle telekommunikasjonsløsninger innenfor mobil, data og hjemmetelefoni. Netcom nettilgang og teletjenester hjelper privatpersoner og bedrifter til å kommunisere på en enklere, mer effektiv og miljøvennlig måte. 

Internasjonal styrke kombinert med lokal kunnskap gjør Netcom unike og skaper kundeopplevelse i verdensklassen hele veien fra Norden til Nepal. Denne kombinasjonen har gitt kundene verdens første 4G-nett, et fibernett i verdensklassen og 3G-dekning på Mount Everest.

NetCom bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og i løpet av 2016 vil Netcom tilby høyhastighets mobilt internett til hele 98 prosent av befolkningen.

I 2015 lanserte Netcom 4G+, en enda mer avansert og oppdat ert utgave av 4G-teknologien. I tillegg tilbyr Netcom 4G Bredbånd: Med mobilt bredbånd fra NetCom har du lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement - helt uten installasjon.

NetCom GSM AS ble etablert i 1989 av Nora, Orkla og Kinnevik. I 1991 fikk Netcom lisens som Norges første private teleoperatør.

I dag er Netcom eid av svenske TeliaSonera, og Norges nest største mobilselskap med vel 600 ansatte og over en million kunder.

I 2015 kan Netcom tilby 4G-dekning til over 90 prosent av Norges befolkning, og har med det for første gang bredere dekning enn Telenor.