Dobbel dobbel data data!

2 dager igjen
Åpne katalog

Leter du etter de beste Telia-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Telia-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Telia eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Telia-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Telia-katalogene "Dobbel dobbel data data!" gyldig fra 19/07/2022 til 14/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Telia og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

Telia, alle tilbudene lett tilgjengelig

Telia

Netcom tilbyr suveren dekning, 4G og alle telekommunikasjonsløsninger innenfor mobil, data og hjemmetelefoni. Netcom nettilgang og teletjenester hjelper privatpersoner og bedrifter til å kommunisere på en enklere, mer effektiv og miljøvennlig måte. 

Internasjonal styrke kombinert med lokal kunnskap gjør Netcom unike og skaper kundeopplevelse i verdensklassen hele veien fra Norden til Nepal. Denne kombinasjonen har gitt kundene verdens første 4G-nett, et fibernett i verdensklassen og 3G-dekning på Mount Everest.

NetCom bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og i løpet av 2016 vil Netcom tilby høyhastighets mobilt internett til hele 98 prosent av befolkningen.

I 2015 lanserte Netcom 4G+, en enda mer avansert og oppdat ert utgave av 4G-teknologien. I tillegg tilbyr Netcom 4G Bredbånd: Med mobilt bredbånd fra NetCom har du lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement - helt uten installasjon.

NetCom GSM AS ble etablert i 1989 av Nora, Orkla og Kinnevik. I 1991 fikk Netcom lisens som Norges første private teleoperatør.

I dag er Netcom eid av svenske TeliaSonera, og Norges nest største mobilselskap med vel 600 ansatte og over en million kunder.

I 2015 kan Netcom tilby 4G-dekning til over 90 prosent av Norges befolkning, og har med det for første gang bredere dekning enn Telenor.

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona