Tiendeo official website

Teknikmagasinet Kampanje!

4 dager igjen

Leter du etter de beste Teknikmagasinet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Teknikmagasinet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Teknikmagasinet eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Teknikmagasinet-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Teknikmagasinet-katalogene "Teknikmagasinet Kampanje!" gyldig fra 01/06/2023 til 14/06/2023 og begynn å spare nå!

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Teknikmagasinet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Teknikmagasinet er en nordisk detaljhandelkjede som fører et bredt utvalg av produkter innen kategorier som lyd og bilde, mobiltelefoni, kroppspleie og datatilbehør.

Om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet er en detaljhandelskjede med over 100 butikker i Sverige, Norge og Finland. Hos Teknikmagasinet finner du produkter som data- og TV-spill, musikk, utstyr til foto og video, hjem og husholdning, sport og fritid, leker og gadgets, tilbehør til utkledning og fest, erotiske artikler, og mye mer.

To ganger i året gir Teknikmagasinet ut en stor katalog som presenterer det aktuelle sortimentet. Katalogen trykkes i over 2 millioner eksemplarer per år og blir lest av ca. 3 millioner mennesker.

I hver katalog finnes det et produkt - "Bløffen"- som egentlig ikke eksisterer. Hvis du finner bløffen og kommer med det beste forslaget til et nytt bløffprodukt, vinner du et gavekort på hele 25 000 kr!

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Teknikmagasinet-katalogen, aktuelle tilbud fra Teknikmagasinet, samt informasjon om åpningstidene til Teknikmagasinet-butikker i din nærhet.

Teknikmagasinets historie

Den første Teknikmagasinet-butikken åpnet i en forstad til Stockholm i 1989. Ambisjonen var allerede fra starten å bygge en landsomfattende svensk butikkjede, som skulle tilby spennende og prisgunstige produkter innen teknikk- og hobbyområdet. Kjeden skulle føre både kjente merkevarer og billigere alternativer, og kundeservicen og kjøpetryggheten skulle alltid være i toppklasse.

I 2005 åpnet Teknikmagasinet sin første norske butikk på Stovner Senter. Siden den gang har kjeden vokst raskt, og Teknikmagasinet har nå mer enn 30 butikker i Norge.


Mer om Teknikmagasinet

Nettbutikken til Teknikmagasinet er Trygg e-handel-sertifisert, og tilbyr fri frakt på alle kjøp over 500 kr.

Du kan returnere en vare du har kjøpt hos Teknikmagasinet i en hvilken som helst Teknikmagasinet-butikk i Norge, uavhengig av hvilken butikk du handlet i eller om det var nettbutikken du benyttet deg av.

Teknikmagasinet støtter Leger Uten Grenser, World Wildlife Fund og Redd Barna.