Annonsering

Sony Julegaveideene!

Publisert i går

Leter du etter de beste Sony-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sony-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sony eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Sony-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sony-katalogene "Sony Julegaveideene!" gyldig fra 01/12/2022 til 31/12/2022 og begynn å spare nå!

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker

Sony, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sony

Sony har stor lidenskap for teknologi, innhold og tjenester og jobber alltid for å tilby nyskapende produkter. Derfor prøver de å levere banebrytende og spennende produkter og underholdningsopplevelser som er spesielle for Sony.

Sony har et uendelig utvalg forbrukerelektronikk av høy kvalitet, herunder banebrytende flatskjermer, fantastiske fotoapparater, og den markedsledende Sony Playstation 4. 

De senere årene har Sony også slått gjennom som storprodusent av smarttelefoner med suksessene Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z4, og Sony Xperia Z5.

Den nye Sony Xperia Z5 har verdens kjappeste autofokus, 5x Clear Image Zoom og enestående ytelse i lite lys – alt dette blir til sammen den beste kameraopplevelsen i en smarttelefon noensinne.

Selskapet ble grunnlagt i Japan i 1946 av Masaru Ibuka og Akio Morita, under navnet Tokyo Telecommunications Engineering.

Sony forhandles i dag over hele verden, og bedriften har over 160 000 ansatte.

Flatskjermen Sony X90C kombinerer svært slank og sofistikert design med fantastiske 4K-bilder og henger som et kunstverk på veggen.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Sony og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona