Favoritter

ELON - Rabattkode, kundeavis og tilbud

Favoritter

Tilbud fra ELON og andre Elektronikk og hvitevarer-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg ELON til dine favoritter!
25% på alle gryter og stekepanner
TILBUD

Se flere tilbud

(10)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende ELON ...

ELON

Euronics tilbyr alt innen forbrukerelektronikk; lyd og bilde produkter, telematikk, data, hvitevarer, småelektrisk og tilbehør, med mål om at du som kunde skal sitte igjen med en ekstra god handleopplevelse enten du handler i en av Euronics butikker eller nettbutikk. 

Euronics gir deg gode råd og tips samt sikrer at du får kjøpt det produktet du faktisk trenger. Bli medlem av Euronics kundeklubb for ekstra gode tilbud. Du finner Euronics lokalisert på små og store steder som Euronics Kragerø, Euronics Arendal, og Euronics Volda.

Store europeiske innkjøp gir deg som kunde tryggheten om at Euronics har aktuelle merkevarer til konkurransedyktige priser. Lokale, små og mellomstore butikker gir deg den personlige servicen du setter pris på.

Euronics ble etablert i 1990 og har hovedkvarter i Amsterdam.

Euronics Norge er en del av Euronics LTD som representerer Europas største innkjøpsgruppering.

Euronics er representert i 30 land med mer enn 11000 butikker. I Norge er Euronics representert gjennom ca. 60 små og mellomstore butikker fra Båtsfjord i nord til Mandal i sør.

Trenger du hjelp til installasjon av TV, oppsett av PC eller mobil, hjemkjøring av hvitevarer eller annen assistanse er Euronics' lokale kjøpmenn der for deg. 

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra ELON og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by