Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Soundgarden og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

Soundgarden, alle tilbudene lett tilgjengelig

Soundgarden

Spaceworld selger forbrukerelektronikk innen underholdning gjennom spennende butikker på de største kjøpesentrene i Norge og www.spaceworld.no, og skal bidra til at folk får et bedre, enklere og mer underholdende liv. 

I en verden der teknologi kommer stadig tettere på individet, skal Spaceworld skal ligge i front når det gjelder å tilby markedet det siste innen personlig teknologi og alt av det siste som hører til. Dette gjelder innen mobil, nettbrett, data, spill, og lyd!

Gjennom medlemskap i Spaceworld kundeklubb entrer du en verden full av fordeler og VIP-tilbud. Sjekk også de nyeste tilbudene fra Spaceworld på Tiendeo!

Kjeden ble etablert i 1984.

Kjeden eies av selskapet Spaceworld Soundgarden AS, som også eier hi-fi spesialisten Soundgarden.

Spaceworld har over 40 butikker fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, deriblant Spaceworld Oslo, Spaceworld Bergen, og Spaceworld Trondheim.

Spaceworlds kunnskapsrike selgere er tilstede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr, slik at du kan være helt sikker på at du får riktig produkt til ditt bruk. Produkter skal også ofte fungere sammen med andre apparater. Derfor hjelper de deg å komme i gang allerede når du er i butikken.

Flere tilbud fra Elektronikk og hvitevarer