Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Soundgarden.

Leter du etter de beste Soundgarden-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Soundgarden-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Soundgarden eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Soundgarden og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel InkClub-brosjyren "Fyll opp med batterier" gyldig fra fra 16/5 til til 29/5.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo HP
  • Logo Sonos
  • Logo Photobox
  • Logo Komplett Bedrift
  • Logo Logitech
  • Logo Eidsiva bredbånd

Soundgarden, alle tilbudene lett tilgjengelig

Soundgarden

Spaceworld selger forbrukerelektronikk innen underholdning gjennom spennende butikker på de største kjøpesentrene i Norge og www.spaceworld.no, og skal bidra til at folk får et bedre, enklere og mer underholdende liv. 

I en verden der teknologi kommer stadig tettere på individet, skal Spaceworld skal ligge i front når det gjelder å tilby markedet det siste innen personlig teknologi og alt av det siste som hører til. Dette gjelder innen mobil, nettbrett, data, spill, og lyd!

Gjennom medlemskap i Spaceworld kundeklubb entrer du en verden full av fordeler og VIP-tilbud. Sjekk også de nyeste tilbudene fra Spaceworld på Tiendeo!

Kjeden ble etablert i 1984.

Kjeden eies av selskapet Spaceworld Soundgarden AS, som også eier hi-fi spesialisten Soundgarden.

Spaceworld har over 40 butikker fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, deriblant Spaceworld Oslo, Spaceworld Bergen, og Spaceworld Trondheim.

Spaceworlds kunnskapsrike selgere er tilstede for å hjelpe deg å velge riktig utstyr, slik at du kan være helt sikker på at du får riktig produkt til ditt bruk. Produkter skal også ofte fungere sammen med andre apparater. Derfor hjelper de deg å komme i gang allerede når du er i butikken.