Tiendeo official website

Tilbud Hi-Fi Klubben

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Hi-Fi Klubben

  Leter du etter de beste Hi-Fi Klubben-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Hi-Fi Klubben-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Hi-Fi Klubben eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Hi-Fi Klubben-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Hi-Fi Klubben-katalogene "Tilbud Hi-Fi Klubben" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo HP
  • Logo Sonos
  • Logo Photobox
  • Logo Komplett Bedrift
  • Logo Logitech
  • Logo Eidsiva bredbånd

  Hi-Fi Klubben, alle tilbudene lett tilgjengelig

  For Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde. Hi-Fi Klubben er Europas største spesialkjede for lyd- og bildeprodukter i høykvalitetsklassen.

  Om Hi-Fi Klubben

  Hi-Fi Klubben er en spesialkjede for stereoanlegg og hjemmekino. Hi-Fi Klubben selger alt fra hodetelefoner til hjemmekino og kabler, men er nok mest kjent for sitt store utvalg høykvalitets høyttalereProduktutvalget dekker hele spekteret fra rock til klassisk, og fra budsjettklassen til det ypperste av det ypperste.

  I Hi-Fi Klubbens lytterom kan du se, høre og sammenligne produktene uforstyrret før du handler. Hvis du gjerne vil slippe å stå i kø, kan du også bestille time for en personlig demonstrasjon – innenfor eller utenfor normal åpningstid.

  Hi-Fi Klubben tilbyr integrering av lyd og bilde i hjemmet ditt via tjenesten Hi-Fi Klubben Solutions. Profesjonelle spesialister skreddersyr løsninger for akkurat din bolig, og sørger for at lydkvalitet og funksjonalitet blir ivaretatt også om du velger full integrering.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Hi-Fi Klubben-katalogen, aktuelle tilbud fra Hi-Fi Klubben, samt informasjon om åpningstidene til Hi-Fi Klubben-butikker i din nærhet.

  Hi-Fi Klubbens historie

  Hi-Fi Klubben ble startet som postordrefirma i Danmark i 1978. Gründeren fikk god respons, og åpnet etter hvert demonstrasjonsrom der det var mulig å lytte til produktene, men ikke å kjøpe dem. Tilbudet var populært også blant nordmenn og svensker, og på 80-tallet utvidet Hi-Fi Klubben også til Sverige og Norge.

  Kundefordeler

  Hi-Fi Klubben har en kundeklubb med gratis medlemskap og mange fordeler. Medlemmene mottar et nyhetsbrev med artikler, konkurranser og medlemstilbud én til to ganger i måneden, i tillegg til invitasjoner til arrangement hos sine lokale Hi-Fi Klubben-butikker. Medlemmene i kundeklubben får dessuten 1 års ekstra garanti i tillegg til det forbrukerkjøpsloven gir krav på — altså totalt 6 års garanti. Hi-Fi Klubben tilbyr med jevne mellomrom noen utvalgte produkter til medlemspris.

  Hi-Fi Klubben samarbeider også med andre virksomheter om tilbud og fordeler til medlemmene i kundeklubben, som for eksempel rabatt på utvalgte konserter på Rockefeller, lavere pris på CD'er fra Kirkelig Kulturverksted, og spesialtilbud på blader.