Hi-Fi Klubben - Kataloger, tilbud og rabattkoder

Tilbud fra Hi-Fi Klubben og andre Elektronikk og hvitevarer-forhandlere i din by og ditt nærområde

  • Tilbud

Se flere tilbud

(0)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Hi-Fi Klubben ...

For Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde. Hi-Fi Klubben er Europas største spesialkjede for lyd- og bildeprodukter i høykvalitetsklassen.

Om Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben er en spesialkjede for stereoanlegg og hjemmekino. Hi-Fi Klubben selger alt fra hodetelefoner til hjemmekino og kabler, men er nok mest kjent for sitt store utvalg høykvalitets høyttalereProduktutvalget dekker hele spekteret fra rock til klassisk, og fra budsjettklassen til det ypperste av det ypperste.

I Hi-Fi Klubbens lytterom kan du se, høre og sammenligne produktene uforstyrret før du handler. Hvis du gjerne vil slippe å stå i kø, kan du også bestille time for en personlig demonstrasjon – innenfor eller utenfor normal åpningstid.

Hi-Fi Klubben tilbyr integrering av lyd og bilde i hjemmet ditt via tjenesten Hi-Fi Klubben Solutions. Profesjonelle spesialister skreddersyr løsninger for akkurat din bolig, og sørger for at lydkvalitet og funksjonalitet blir ivaretatt også om du velger full integrering.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Hi-Fi Klubben-katalogen, aktuelle tilbud fra Hi-Fi Klubben, samt informasjon om åpningstidene til Hi-Fi Klubben-butikker i din nærhet.

Hi-Fi Klubbens historie

Hi-Fi Klubben ble startet som postordrefirma i Danmark i 1978. Gründeren fikk god respons, og åpnet etter hvert demonstrasjonsrom der det var mulig å lytte til produktene, men ikke å kjøpe dem. Tilbudet var populært også blant nordmenn og svensker, og på 80-tallet utvidet Hi-Fi Klubben også til Sverige og Norge.

Kundefordeler

Hi-Fi Klubben har en kundeklubb med gratis medlemskap og mange fordeler. Medlemmene mottar et nyhetsbrev med artikler, konkurranser og medlemstilbud én til to ganger i måneden, i tillegg til invitasjoner til arrangement hos sine lokale Hi-Fi Klubben-butikker. Medlemmene i kundeklubben får dessuten 1 års ekstra garanti i tillegg til det forbrukerkjøpsloven gir krav på — altså totalt 6 års garanti. Hi-Fi Klubben tilbyr med jevne mellomrom noen utvalgte produkter til medlemspris.

Hi-Fi Klubben samarbeider også med andre virksomheter om tilbud og fordeler til medlemmene i kundeklubben, som for eksempel rabatt på utvalgte konserter på Rockefeller, lavere pris på CD'er fra Kirkelig Kulturverksted, og spesialtilbud på blader.

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Motta de nyeste katalogene fra
Hi-Fi Klubben i din by på e-post.