Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sonos.

Leter du etter de beste Sonos-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sonos-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sonos eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Sonos og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel POWER-brosjyren "POWER Kundeavis" gyldig fra fra 18/6 til til 2/7.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Telia
  • Logo Telenor
  • Logo Eplehuset
  • Logo ELON

Sonos, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sonos

Sonos forener din digitale musikksamling i én app, som du kan styre fra hvilken som helst enhet. Sonos er det originale multiromsstreamingsystemet som passer til hele familien og hele hjemmet. Alle kan lynraskt lære å bruke det, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert.

Føl musikken komme til liv når du lytter til dyptgående Sonos-lyd. hør hver sang slik den var tiltenkt og hvert instrument som om du var i studio, eller satt på første rad.

Bruk en Sonos BOOST hvis du er bekymret over ytelsen til det trådløse nettverket hjemme. Hvis du kobler en Sonos-enhet til ruteren med en Ethernet-kabel, oppretter dette automatisk et dedikert trådløst Sonos-nettverk. Du kan koble til hvilken som helst spiller eller en BOOST ved bruk av Ethernet-kabelen.

Sonos PLAYBAR er en raffinert lydplanke som gir deg flott TV-lyd samtidig som den fungerer som en trådløs alt-i-ett-høyttaler. Sjekk også Sonos CONNECT, som er Sonos-systemets trådløse musikkstreamer.

Sonos startet opp i 2002 i Santa Barbara, California i USA.

I dag har Sonos 1300 ansatte, og har tiltrukket seg over en milliard kroner i finansiering fra venturekapitalister som støtter det banebrytende prosjektet.

Nå tilbyr Sonos også Sonos PLAY:5, en kraftig trådløs høyttaler som kan brukes i både små og større rom.