Favoritter

Sonos - Rabattkoder, tilbud og kundeavis

Favoritter
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sonos

Kataloger Elektronikk og hvitevarer

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Sonos ...

Sonos

Sonos forener din digitale musikksamling i én app, som du kan styre fra hvilken som helst enhet. Sonos er det originale multiromsstreamingsystemet som passer til hele familien og hele hjemmet. Alle kan lynraskt lære å bruke det, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert.

Føl musikken komme til liv når du lytter til dyptgående Sonos-lyd. hør hver sang slik den var tiltenkt og hvert instrument som om du var i studio, eller satt på første rad.

Bruk en Sonos BOOST hvis du er bekymret over ytelsen til det trådløse nettverket hjemme. Hvis du kobler en Sonos-enhet til ruteren med en Ethernet-kabel, oppretter dette automatisk et dedikert trådløst Sonos-nettverk. Du kan koble til hvilken som helst spiller eller en BOOST ved bruk av Ethernet-kabelen.

Sonos PLAYBAR er en raffinert lydplanke som gir deg flott TV-lyd samtidig som den fungerer som en trådløs alt-i-ett-høyttaler. Sjekk også Sonos CONNECT, som er Sonos-systemets trådløse musikkstreamer.

Sonos startet opp i 2002 i Santa Barbara, California i USA.

I dag har Sonos 1300 ansatte, og har tiltrukket seg over en milliard kroner i finansiering fra venturekapitalister som støtter det banebrytende prosjektet.

Nå tilbyr Sonos også Sonos PLAY:5, en kraftig trådløs høyttaler som kan brukes i både små og større rom.  

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Sonos og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by