Finn Eplehuset i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Eplehuset ...

Eplehuset

Enten du søker iPhone, iPad, iMac, ladere, minnekort, eller bare kyndig rådføring, finner du det hos Eplehuset. Eplehuset er spesialister på Apple, og med kompetente medarbeidere og egne Eplehuset verksted sikrer deg god hjelp om du skulle trenge det. 

Tilgjengelighet, kunnskap, begeistring og atmosfære er kjerneverdier og grunnlaget for Eplehusets virksomhet. Eplehuset er et helnorsk selskap med hovedkontor i Trondheim. Eplehuset service ordner opp, og Eplehuset tilbud finner du på Tiendeo.

Eplehusets teknikere er sertifiserte av Apple, og er eksperter på alle Apple-produkter. Derfor kan du levere inn Mac, iPod, iPad eller iPhone til service. Om produktet dekkes av Apples globale garanti eller om du har AppleCare spiller det ingen rolle hvor produktet er kjøpt. Du trenger heller ikke kvittering.

Eplehuset ble startet i Trondheim i september 2002.

Som erfaren Applemann siden 1988 hadde grunnlegger Bjørn Tore Brevik inngående kunnskap til Apples produkter.

I dag har Eplehuset 20 norske butikker pluss nettbutikk.

Det er mulig å bytte skjerm på iPhone 5, 5S, 5C, 6 og 6Plus, med mindre Eplehuset eller Apple finner feil som gjør at de ikke kan skifte skjermen. Da vil man få tilbud om en erstsatningsenhet og evt prisoverslag om det ikke dekkes av reklamasjon eller garanti.

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.