Tiendeo official website

Annonsering

Opptil 40% rabatt!

6 dager igjen

Leter du etter de beste Platekompaniet-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Platekompaniet-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Platekompaniet eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Platekompaniet-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Platekompaniet-katalogene "Opptil 40% rabatt!" gyldig fra 15/03/2023 til 29/03/2023 og begynn å spare nå!

Finn Platekompaniet i din by

Andre Elektronikk og hvitevarer-butikker

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Platekompaniet, alle tilbudene lett tilgjengelig

Platekompaniet er en av Norges ledende detaljister innen musikk, film og spill, med 18 butikker landet rundt samt platekompaniet.no som er en av landets største nettbutikker.

Om Platekompaniet

Ved siden av nettbutikken har Platekompaniet 18 butikker over hele landet: Bogstadveien, Byporten Shopping, City Syd, CC Gjøvik, Jessheim Storsenter, Sørlandssenteret, Lagunen Storsenter, Munkegata, Oslo City, Down Town Steen & Strøm, Kvadrat, Sandvika Storsenter, Ski Storsenter, Stavanger, Storo Storsenter og Strømmen Storsenter.

I tillegg til CD og vinyl fører Platekompaniet også andre formater for avspilling av musikk. Film tilbys på DVD og Blu-ray. Platekompaniet fører spill til Playstation 4, Playstation 3, Xbox ONE, Xbox 360, Nintendo Wii U/Wii, Nintendo DS/DSi/3DS og PC.

Platekompaniet.no er også en omfattende nettbokhandel som tilbyr bøker i alle sjangre, fortrinnsvis på norsk og engelsk.

På Tiendeo.no finner du alltid de siste kampanjetilbudene fra Platekompaniet og informasjon om åpningstidene til Platekompaniet-butikker i din nærhet.

Platekompaniets historie

Platekompaniet startet opp på Grønland T-banestasjon i Oslo i 1992. I 2001 begynte selskapet med netthandel, og i 2009 ble det etablert en egen avdeling for salg av digital musikk i MP3-format.

I 2010 lanserte Platekompaniet, i samarbeid med Aspiro og Telenor, streamingtjenesten Wimp hvor det også er mulig å kjøpe og laste ned MP3-filer. Wimp ble kjøpt opp av Tidal i 2015. Samme år opprettet Platekompaniet JUBA, en seksjon av nettbutikken der band og artister uten platekontrakt har mulighet til å selge musikken sin. 


Priser og nominasjoner

Platekompaniet har vært nominert til Norsk videogramforenings pris “Årets kjøpefilmforhandler“ hvert år siden den ble opprettet. Oslo City-avdelingen har vunnet prisen tre ganger, og butikken i Sandvika én gang.  

I 2002 fikk Platekompaniet utmerkelse for god design fra Norsk Designråd.

I 2003 mottok grunnleggerne av Platekompaniet prisen “Entrepreneurs of the Year, region East“ fra den norske avdelingen av det internasjonale revisjonsselskapet Ernst & Young.

I 2007 og 2008 ble butikken på Oslo City kåret til “Årets butikk“ under spillbransjens Gullstikka-utdeling.

bell

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Platekompaniet og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Elektronikk og hvitevarer kategorien

Erklæring om personvern