Tiendeo official website

Leter du etter de beste Lenovo-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lenovo-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lenovo eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Lenovo og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel POWER-brosjyren "POWER Kundeavis" gyldig fra 05/06/2023 til 11/06/2023.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Platekompaniet
  • Logo ELON
  • Logo Eplehuset
  • Logo Hi-Fi Klubben

Lenovo, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lenovo

Lenovo har kombinert to banebrytende teknologiselskaper, Lenovo og IBM, til ett innovativt, verdensledende konsern. Lenovos visjon er å skape dingser som inspirerer deg og inviterer deg inn i en ny verden bygget av en langsiktig og troverdig partner som sikter mot å lede an i verdens teknologiske utvikling.

The Lenovo way handler om å stå for alt det selskapet gjør: We do what we say and we own what we do. Det er med dette som utgangspunkt Lenovo satser på å bli best på PC, og nå også gjør seg gjeldende som produsent av smarttelefoner - der de allerede er størst i Kina.

Lenovo G50-80 er en rimelig og enkel laptop for deg som trenger en laptop til arbeidsoppgaver, skole, nettsurfing og ønsker en lettvint løsning med lekker design. Lenovo tilbud finner du på Tiendeo.

Lenovo Yoga er en fantastisk fleksibel maskin som kan brukes både som tablet og laptop.

Lenovo ble grunnlagt i Beijing i 1984.

Lenovo har 60 000 ansatte og en omsetning på nærmere 400 milliarder kroner.

I 2005 kjøpte Lenovo IBMs verdensberømte PC-divisjon.