Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Adams Matkasse

Opprett konto for å finne ut når!

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Adams Matkasse ...

Adams Matkasse

Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med nøye planlagte matkasser, ønsker Adams Matkasse å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. 

Adams Matkasse stiller strenge krav til sine leverandører, enten det er Ola på Toten eller Gianluca på Sicilia. Adam har et dyktig team rundt seg, bestående av kokker, ernæringsfysiologer og innkjøpere, som alle har ett felles mål: De skal være stolte over maten de serverer deg.

Sammen med matkassen får du Adams Matkasse oppskrifter, slik at det er superenkelt å lage maten. Du kan nå også laste ned Adams Matkasse app, eller finne råd og tips på Adams Matkasse Facebook. De beste Adams Matkasse tilbud finner du på Tiendeo.

Adams Originalkasse er folkets storfavoritt, og passer for deg som ønsker inspirerende og varierte middagsretter. Så å si all maten lages fra bunnen av, og det bys på en blanding av middagsretter med inspirasjon fra hele verden, samt moderne norsk husmannskost. 

Firmaet ble etablert i 2013 av gründerne Lasse Smedsvig, Harald Aalvik, Adam Bjerck og Mats Wickmann.

Allerede året etter oppstart passerte omsetningen 100 millioner kroner. Tusenvis av familier får i dag matkasser fra Adams Matkasse hjem på døren hver eneste uke.

I 2014 fikk Adams Matkasse tildelt Etablererprisen i Bergen kommune.

Andre Supermarkeder-nettbutikker

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.