Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Adams Matkasse.

Leter du etter de beste Adams Matkasse-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Adams Matkasse-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Adams Matkasse eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Adams Matkasse og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Supermarkeder-kategorien, som for eksempel Coop Prix-brosjyren "Coop Prix Kronemarked!" gyldig fra fra 9/6 til til 23/6.

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo Europris

Adams Matkasse, alle tilbudene lett tilgjengelig

Adams Matkasse

Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med nøye planlagte matkasser, ønsker Adams Matkasse å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. 

Adams Matkasse stiller strenge krav til sine leverandører, enten det er Ola på Toten eller Gianluca på Sicilia. Adam har et dyktig team rundt seg, bestående av kokker, ernæringsfysiologer og innkjøpere, som alle har ett felles mål: De skal være stolte over maten de serverer deg.

Sammen med matkassen får du Adams Matkasse oppskrifter, slik at det er superenkelt å lage maten. Du kan nå også laste ned Adams Matkasse app, eller finne råd og tips på Adams Matkasse Facebook. De beste Adams Matkasse tilbud finner du på Tiendeo.

Adams Originalkasse er folkets storfavoritt, og passer for deg som ønsker inspirerende og varierte middagsretter. Så å si all maten lages fra bunnen av, og det bys på en blanding av middagsretter med inspirasjon fra hele verden, samt moderne norsk husmannskost. 

Firmaet ble etablert i 2013 av gründerne Lasse Smedsvig, Harald Aalvik, Adam Bjerck og Mats Wickmann.

Allerede året etter oppstart passerte omsetningen 100 millioner kroner. Tusenvis av familier får i dag matkasser fra Adams Matkasse hjem på døren hver eneste uke.

I 2014 fikk Adams Matkasse tildelt Etablererprisen i Bergen kommune.