Tiendeo official website

Europris Julen 2023

23 dager igjen

Leter du etter de beste Europris-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Europris-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Europris eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 4 Europris-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Europris-katalogene "Europris Julen 2023" gyldig fra fra 9/11 til til 25/12 og begynn å spare nå!

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Europris, alle tilbudene lett tilgjengelig

Europris er en lavpriskjede med over 200 butikker over hele Norge. Europris tilbyr det meste av det du trenger i hverdagen, til huset og hagen, og til diverse fritidsaktiviteter.

Lavpriskjeden Europris er en av landets mest kjente kjeder: Over 90% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris. Det er mer enn 200 Europris-butikker over hele landet, og selskapet vokser med ca 10 nye butikker hvert år. Ca 70 % av Europris-butikkene eies og drives av Europris selv, mens de resterende eies av franchisetakere. 

Godt over 80 % av varene til Europris kommer fra egen grossist. For å holde lavest mulig priser fokuserer kjeden på innkjøp direkte fra produsent og i store kvanta, gjerne i samarbeid med internasjonale partnere.

Europris henvender seg også til bedriftsmarkedet via Europris Bedrift. Tilbudet til bedrifter i alle størrelser inkluderer blant annet produkter for renhold og hygiene, jernvare og bygg, kontorutstyr, kaffe og mat, oppbevaring, kjøkkenutstyr, samt møbler og interiør.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Europris-kundeavisen, aktuelle tilbud fra Europris, samt informasjon om åpningstidene til Europris-butikker
i din nærhet.

Europris' historie

I 2000 kjøpte gründeren Terje Høili seg inn i selskapet, og bidro til å bygge opp bedriften og gjøre merkenavnet Europris kjent over hele landet. I juni 2015 ble Europris notert på Oslo Børs. Europris har i dag mer enn 225 butikker.

Miljø og bærekraft

Europris er opptatt av bærekraft, og gjennomfører ENØK-prosjekter i alle sine butikker med mål om 15% reduksjon i energiforbruket. Bedriften er også opptatt av avfall og kildesortering, og arbeider for å bruke mindre og mer effektiv emballasje og å ha gode rutiner for kildesortering.

Et annet satsingsområde er transportøkonomisk distribusjon, via effektiv logistikk og direkte leveranser. Europris benytter sjøfrakt til mange av sine butikker.

Europris er miljøfyrtårn-sertifisert, og er medlem av Renas og Grønt Punkt.