Tiendeo official website

Meny Helgø Maifesten

8 dager igjen

Tilbud fra Meny

Leter du etter de beste Meny-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Meny-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Meny eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 5 Meny-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Meny-katalogene "Meny Helgø Maifesten" gyldig fra fra 12/5 til til 26/5 og begynn å spare nå!

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo Eukanuba
  • Logo Meium
  • Logo Adams Matkasse
  • Logo Coop Kjøkken & Hjem

Meny, alle tilbudene lett tilgjengelig

Meny

Meny er et norsk supermarkedskonsept innen dagligvarehandel. Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted. Målet er å gi kundene den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Du får også ekstra god kvalitet gjennom egne merkevarer som Jacobs utvalgte. Meny tilbud finner du på Tiendeo!

Dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap. Meny opererer med tre kundeløfter: Ferskest og friskest, Mer verdi for pengene, Alltid nyttig og aktuell. Du får så mye mer hos Meny, butikken som er aktuell gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter. 

Det er MENY som har lidenskapen til mat. Det er MENY som satser langsiktig på utvalg, kvalitet, service og fagfolk. Det er MENY som er motvekten til de andres kamp om kun å være billigst. Det er MENY som har vært pådriveren til at folk flest over tid har endret sine matvaner.

Den første Meny-butikken ble etablert i 1992.

Kjeden er en del av Norgesgruppen og kjennetegnes ved store butikker og godt utvalg. 

I dag finnes det over 150 Meny-butikker.

Meny Anbefaler er en serie produkter anbefalt og godkjent av MENY-Lauget. Produktene tilfredsstiller høye krav både når det gjelder smak, konsistens, utseende, lukt, kvalitet og historikk.