Tiendeo official website

Julekatalog 2023

23 dager igjen

Leter du etter de beste Obs-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Obs-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Obs eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Obs-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Obs-katalogene "Julekatalog 2023" gyldig fra fra 13/11 til til 25/12 og begynn å spare nå!

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Obs, alle tilbudene lett tilgjengelig

Obs! er en norsk dagligvarekjede med mer enn 30 stormarkeder over hele landet. Hos Obs! finner du gode tilbud på dagligvarer og mange andre typer produkter.

Om Obs!

Obs! drives av Coop, som er Norges nest største dagligvareaktør. Coop har mer enn 1 100 dagligvarebutikker fordelt på seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. 

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Obs! Den inneholder alltid gode tilbud, og er for mange svært nyttig i planleggingen av ukens storhandel.

Du finner også aktuelle tilbud fra Obs!, samt informasjon om åpningstidene til Obs!-stormarkeder i din nærhet.

Historien til Obs!

Norske forbrukere har samlet seg i Coop i over hundre år. Norges Kooperative Landsforening (NKL) ble stiftet i Oslo i 1906. I 1911 ble NKLs første lager åpnet i Trondheim, og i årene som fulgte ble det åpnet mange NKL-lager rundt om i landet.

Egen industri og egne merker var viktig for kooperasjonen fra starten av, blant annet fordi NKLs butikker ble boikottet av enkelte private aktører. Minst like viktig var imidlertid ønsket om å bryte opp monopolene som rådet over enkelte bransjer.

Det første Obs! Stormarked ble åpnet i Trondheim i 1968 under navnet DOMUS Stormarked. Coop var først ute med stormarkeder i Norge, og de har vært blant kooperasjonens største suksesser. I dag er det over 30 Obs!-butikker i Norge.


Om samvirkelagsmodellen

Det er forbrukerne selv som eier Coop, via medlemskap i et samvirkelag. Nesten 1,5 millioner medlemmer er i dag medeiere i Coop. Medlemskap er åpent for alle. Medlemmene har også lik rett til medbestemmelse ved aktiv deltakelse i organisasjonen. Rundt 4 000 av medlemmene er tillitsvalgte på ulike nivåer.

Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge, som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene. Coop Norge skal arbeide for å trygge og skape fellesverdier for Coop i Norge, og medvirke til at samvirkelagene drives og utvikles til beste for medlemmene.

Gjennom effektiv drift skal samvirkelagene skape overskudd og utbetale kjøpeutbytte til medlemmene, i form av en prosentsats av siste års kjøp i samvirkelagenes butikker. Medlemmene i samvirkelagene får også mange andre fordeler.