Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Bunnpris og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Bunnpris ...

Bunnpris

Bunnpris er en kjede av dagligvareforretninger, eid av selskapet I.K. Lykke AS. Den første butikken til familien Lykke har blitt til en livskraftig butikkjede som har utvidet betraktelig i årenes løp. Enkelte Bunnprisbutikker har ekstra stort utvalg av ost, kjøtt, fisk og delikatesse - kort sagt; alt du måtte ønske til et velsmakende måltid, både til hverdag og til fest. 

I Bunnpris Gourmet butikkene får du alle ingrediensene og råvarene du trenger, og tips om hvordan du setter sammen gode retter til et lekkert måltid, og i Bunnprisbutikkene finner du alle dagligvarene du trenger til faste lave priser.

Frukt og grønnsaker er Bunnpris viktigste varegruppe. Derfor har de en egen frukt og grønt garanti på ferske frukt og grønnsaker. Kjøper du en vare du ikke er fornøyd med, får du pengene tilbake! 

Bunnpris egen merkevare Bunnpris Kløver strekker seg langt tilbake i tid. Kløverserien byr på et stort utvalg kvalitetsprodukter innen frysevarer, tørrvarer, ferskvarer, hermetikk og drikke med mere.

Den første Bunnpris-butikken åpnet i Trondheim i 1981. Familien Lykke historie som kjøpmenn går imidlertid langt tilbake, dagens leder Christian Lykke er sjette generasjon!

Bunnpris har i dag 200 butikker fra Rypefjord i nord til Søgne i sør.

På Bunnpris.no finner du oppskrifter som hjelper deg å lage en enkel, rimelig, og velsmakende middag.