Tiendeo official website

Spar Kundeavis Uke 28

8 dager igjen

Leter du etter de beste Spar-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Spar-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Spar eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Spar-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Spar-katalogene "Spar Kundeavis Uke 28" gyldig fra fra 7/7 til til 21/7 og begynn å spare nå!

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Spar
  • Logo Coop Extra
  • Logo Europris
  • Logo Rema 1000
  • Logo Meny
  • Logo Kiwi

Spar, alle tilbudene lett tilgjengelig

Spar

EUROSPAR satser sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører.

Når du handler i en SPAR-butikk, skal det føles trygt. De sikrer at maten er helsemessig sikker å spise og de ønsker også å gi deg en trygg handleopplevelse. Derfor trener de sitt personale til hele tiden å ha kontroll med varene, både de som er emballerte og de som ikke er det.

Trumf Visa er et kredittkort som gir 2% bonus på dagligvarer hos SPAR og EUROSPAR og alle andre dagligvare-butikker tilknyttet Trumf.

SPAR ble grunnlagt i 1932 etter samvirkeprinsippet.

 I Norge er det ca. 260 lokale supermarkeder. De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR og består av 31 supermarkeder på landsbasis.

SPAR er en nederlandsk butikkjede med rundt 14 000 dagligvarebutikker i 40 land, hovedsakelig i Europa, men også i Sør-Afrika, Australia, Mauritius og Argentina.

SPAR har også en egen SPAR handleliste-app. Listen kan deles på epost og sms ved å åpne verktøylinjen, klikke på "Del" og velge "Epost" eller "SMS".