Andre brukere så også

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Spar og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra kategorien

Erklæring om personvern

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Spar ...

Spar

EUROSPAR satser sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører.

Når du handler i en SPAR-butikk, skal det føles trygt. De sikrer at maten er helsemessig sikker å spise og de ønsker også å gi deg en trygg handleopplevelse. Derfor trener de sitt personale til hele tiden å ha kontroll med varene, både de som er emballerte og de som ikke er det.

Trumf Visa er et kredittkort som gir 2% bonus på dagligvarer hos SPAR og EUROSPAR og alle andre dagligvare-butikker tilknyttet Trumf.

SPAR ble grunnlagt i 1932 etter samvirkeprinsippet.

 I Norge er det ca. 260 lokale supermarkeder. De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR og består av 31 supermarkeder på landsbasis.

SPAR er en nederlandsk butikkjede med rundt 14 000 dagligvarebutikker i 40 land, hovedsakelig i Europa, men også i Sør-Afrika, Australia, Mauritius og Argentina.

SPAR har også en egen SPAR handleliste-app. Listen kan deles på epost og sms ved å åpne verktøylinjen, klikke på "Del" og velge "Epost" eller "SMS".