Annonsering

Spar Kundeavis

2 dager igjen

Leter du etter de beste Spar-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Spar-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Spar eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Spar-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Spar-katalogene "Spar Kundeavis" gyldig fra 28/11/2022 til 04/12/2022 og begynn å spare nå!

Andre produkter fra Spar

Andre Supermarkeder-butikker

Spar, alle tilbudene lett tilgjengelig

Spar

EUROSPAR satser sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører.

Når du handler i en SPAR-butikk, skal det føles trygt. De sikrer at maten er helsemessig sikker å spise og de ønsker også å gi deg en trygg handleopplevelse. Derfor trener de sitt personale til hele tiden å ha kontroll med varene, både de som er emballerte og de som ikke er det.

Trumf Visa er et kredittkort som gir 2% bonus på dagligvarer hos SPAR og EUROSPAR og alle andre dagligvare-butikker tilknyttet Trumf.

SPAR ble grunnlagt i 1932 etter samvirkeprinsippet.

 I Norge er det ca. 260 lokale supermarkeder. De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR og består av 31 supermarkeder på landsbasis.

SPAR er en nederlandsk butikkjede med rundt 14 000 dagligvarebutikker i 40 land, hovedsakelig i Europa, men også i Sør-Afrika, Australia, Mauritius og Argentina.

SPAR har også en egen SPAR handleliste-app. Listen kan deles på epost og sms ved å åpne verktøylinjen, klikke på "Del" og velge "Epost" eller "SMS".

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Spar og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Supermarkeder kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona