Tiendeo official website

Kiwi Kjøp kjapt, trygt og billig

Publisert i går

  Leter du etter de beste Kiwi-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Kiwi-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Kiwi eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Kiwi-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Kiwi-katalogene "Kiwi Kjøp kjapt, trygt og billig" gyldig fra fra 16/4 til til 21/4 og begynn å spare nå!

  Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

  Kiwi, alle tilbudene lett tilgjengelig

  KIWI er Norges største dagligvarekjede målt i antall butikker, med 640 butikker over hele landet. KIWI er med i NorgesGruppen, som er Norges største dagligvaregruppering.

  Om KIWI

  KIWI er den yngste av lavpriskjedene for dagligvarer i Norge, men også en av de største.

  Bleieavtalen med hver 4. bleiepakke gratis har bidratt til å gjøre KIWI svært populær blant småbarnsfamilier i Norge. Det er ikke nødvendig å kjøpe alle fire pakkene på en gang, eller i den samme KIWI-butikken. I kassen hos KIWI kan du få et elektronisk bleiekort som holder oversikten og sørger for at du automatisk får den 4. pakken gratis.

  Med fordelsprogrammet KIWI Pluss får du en rekke fordeler som gjør det enklere for deg å velge en litt sunnere hverdag. Grunnpilaren i programmet er en 7,5 % bonus du som kunde får på alt du kjøper av fersk frukt og friske grønnsaker. Andre fordeler inkluderer sunne oppskrifter og ukesmenyer i tillegg til informasjon, nyheter og annen skreddersydd kommunikasjon.

  KIWI vil fortsette å jobbe for å redusere matkasting. Hver kveld går de ansatte gjennom hyllene og priser ned mat som går ut på dato i løpet av de nærmeste dagene. 

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til KIWI, aktuelle tilbud fra KIWI, samt informasjon om åpningstidene til KIWI-butikker i din nærhet

  KIWIs historie

  KIWI ble startet i Hokksund i 1979, og er nå en del av NorgesGruppen som er Norges største dagligvaregruppering.

  Navnet til KIWI kommer fra etternavnene til gründerne Kirkeng (KI) og Wike (WI).

  Samarbeid med UNICEF

  KIWI har vært signaturpartner til UNICEF siden 2010. Sammen har KIWI og UNICEF bygget 20 skoler og én førskole på Madagaskar. Har du benyttet deg av Bleieavtalen hos KIWI? Da har du også bidratt til at barn på Madagaskar får skolegang!

  KIWI og UNICEF har også opprettet et nytt nødhjelpsamarbeid der 1400 innsamlingsbøsser settes fram i KIWI-butikkene ved katastrofer som jordskjelvet i Nepal og krigen i Syria. Midlene som blir samlet inn via bøssene føres uavkortet inn på UNICEFs konto.