Coop Marked
Coop Marked

Coop Marked - Kundeavis, tilbud og katalog

Finn Coop Marked i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Coop Marked ...

Coop Marked

Coop Marked er en norsk nærbutikkjede, eid av Coop. Dette er små nærbutikker og de minste dagligvarebutikkene i Coop-porteføljen.  Coop Markeds slagord er: «Godt vi har hverandre».  Coop har kjøpeutbytte hver gang du handler, medlemskupp, medlemsrabatter og  garantert fornøyd-løfte!

Kjeden er landhandelbasert, har det mest nødvendige av dagligvarer, og er sjelden å finne i sentrumstrøk. Vareutvalget varierer med kundegrunnlaget. Coop Marked åpningstider er også tilpasset lokalsamfunnet. Coop Marked kundeavis finner du på Tiendeo.

Coop Marked representerer også et naturlig møtested i lokalsamfunnet. Her treffes naboer og gode venner, og hytteturister har ofte Coop Marked som sin nærbutikk. Enten det er snakk om dagligvarer eller et tips om hvor fisken biter, kan betjeningen på Coop Marked hjelpe deg.

Hos Coop Marked får du de kjente egne merkevarene til Coop, som Coop X-tra og Coop Kaffe. 

Coop Marked er del av samvirkekjeden Coop Norge, startet som NKL i 1906.

Coop Marked har rundt 360 butikker over hele Norge.

Du får minimum 1 prosent kjøpeutbytte/etterbetaling på alt du handler i ditt samvirkelag. Handler du i et annet samvirkelag, får du 1 prosent.

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon