Favoritter

Joker - Kundeavis, tilbud og katalog

Favoritter

Tilbud fra Joker og andre Supermarkeder-forhandlere i din by og ditt nærområde

Legg Joker til dine favoritter!
Tilbud fra Joker i Oslo-brosjyren
TILBUD

Se flere tilbud

(51)

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Joker ...

Joker

Joker er en lokal supermarkedkjede som tilbyr dagligvarer og lokale tjenester. Joker-merkevaren forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, Norgesgruppens største supermarkedoperatør. 

Joker er Kjøpmannshuset lokale supermarked merkevare. Som mange vet holder Joker søndagsåpent, og generelt er Joker åpningstider svært gunstige for travle moderne mennesker. Joker har alle nødvendige dagligvarer fra telys til bananer og kyllinglår. 

Du får alltid Ukens Brød (nystekt i butikk) til fast lav pris, og kan få Trumf-bonus når du handler. Joker gir ut sin egen Jokers kundeavis hver uke, med Joker tilbud som du kan se direkte her på Tiendeo.no!

I Jokers butikker finner du kjente og etablerte egne merkevarer som First Price, Eldorado, Seidel, Fiskemannen, Slakter’n, Rimco og Smart. Dette er produkter med en god kvalitet til en rimelig pris.

Joker ble etablert i 1997, som del av Norgesgruppen som er et av Norges største selskaper og har røtter helt tilbake til 1846.

Kjeden består av rundt 450 lokale butikker over hele Norge. 

Matvarekjeden Joker satser på samarbeid med lokale leverandører av tradisjonsmat/nisjeprodukt. Utvalget vil variere med sesongen. 

Last ned Tiendeo-appen
Siste tilbud!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Joker og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by