Tiendeo official website

Coop Mega Kundeavis

Publisert i går

  Leter du etter de beste Coop Mega-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Coop Mega-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Coop Mega eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Coop Mega-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Coop Mega-katalogene "Coop Mega Kundeavis" gyldig fra fra 16/6 til til 23/6 og begynn å spare nå!

  Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo Europris

  Coop Mega, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Coop Mega

  Coop Mega er en supermarkedkjede eid av Coop. Mega er Coop-kjedens største supermarked-butikk, med et stort vareutvalg som også inkluderer ferskvarer som fisk og kjøtt, og merker som Coop Änglamark, lavprismerket X-tra og alle de andre velkjente merkene.

  Coop Mega er etablert på større tettsteder og i de fleste norske byer. Fellesorganisasjonen bygger sin virksomhet på samvirkeprinsippene. 

  Livet består av flest hverdager, men det betyr ikke at de trenger å være kjedelige! Inspirasjon til matlaging kommer når man bruker de beste råvarene, og Coop Megas ferskvarespesialist i butikk, kan du få veiledning til nye smaker og retter som kan vekke liv i nye smaksløker.

  Hos Mega finner du en rekke av Coops egne varemerker, som den utsøkte Coop Smak Forskjellen og den rimeligste av alle, Coop X-tra.

  Norges første Mega-butikk åpnet i Kopervik i Rogaland i 1987.

  Mega er del av den store samvirkelagskjeden Coop, med over 20 000 ansatte i hele Norge.

  Coop Norge SA, stiftet 27. juni 1906, er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av samvirkelagene gjennom medlemskap.