Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Komplett Bedrift.

Leter du etter de beste Komplett Bedrift-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Komplett Bedrift-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Komplett Bedrift eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Komplett Bedrift og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel POWER-brosjyren "POWER Kundeavis" gyldig fra fra 18/6 til til 2/7.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Telia
  • Logo Telenor
  • Logo Eplehuset
  • Logo ELON

Komplett Bedrift, alle tilbudene lett tilgjengelig

Komplett Bedrift

MPX er et nettbasert elektromarked med alt det siste innen teknologi, for eksempel pc og nettbrett, hodetelefoner, smarttelefoner, skjermkort, tv'er, høyttalere og mye mye mer. Alt til rimelige priser!

MPX er en B2B forhandler som selger IT og elektronikk-utstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Blant produktene du finner på MPX.no er iPad, MacBook, KOSS og Bose. Alle de siste MPX tilbud og MPX rabatt finner du på Tiendeo.

MPX Leie tilbyr bedriftskunder å leie utstyr fremfor å kjøpe. MPX er selv utleier av utstyret. Leieavtalen inngås direkte med oss, ikke annen bank, broker eller finansieringsselskap. Denne løsningen gir bedrifter mulighet til å velge leie på alt utstyr MPX selger.

MPX.no er Norges nest største nettbutikk og ble etablert i 2002.

Nettbutikken eies av Komplett Services AS som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker.

Komplett Group har 600 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord.

MPX innledet i 2008 et samarbeid med Prosjekt Peru. Prosjekt Peru driver et barnehjem for 30 gatebarn i Monsèfu, samt tilbyr undervisning for 200 barn fra nærliggende slumområder. Prosjektet ble startet etter borgerkrigen i Peru (1980 - 1994) hvor mer enn 15 000 barn ble foreldreløse. MPX ønsker å være med på å gi disse barna en framtid.