Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Scandinavian Park.

Leter du etter de beste Scandinavian Park-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Scandinavian Park-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Scandinavian Park eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Scandinavian Park og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Supermarkeder-kategorien, som for eksempel -brosjyren "" gyldig fra til .

Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Europris
  • Logo Coop Extra
  • Logo Spar
  • Logo Obs
  • Logo Rema 1000
  • Logo Kiwi

Scandinavian Park, alle tilbudene lett tilgjengelig

Noe interessant om Scandinavian Park ...

Om Scandinavian Park

Scandinavian Park er et stort handlesenter i Handlewitt utenfor Flensburg i Nord-Tyskland, like over grensa fra Danmark. Ett av de store trekkplasterne til dette senteret for grensehandel er at de har et veldig stort utvalg av øl, bortimot 150 sorter, som er noe ganske annet enn det man finner i de aller fleste norske butikker. Brukerne på den populære portalen ratebeer.com har også merket seg det store utvalget, og flere kommer med positive kommentarer om de mange alternativene, prisene, tilgjengeligheten, og enkelte øl med spesielt god kvalitet. For eksempel har jærbuen “Bryne” vært innom Scandinavian Park og funnet et solid utvalg av både øl, vin, og brennevin, men særlig et så godt utvalg øl at det overgikk flere tyske spesialbutikker. Hos Scandinavian Park finner du både bokkøl og varianten doppelbock, hveteøl, og vanlig pils i mange varianter, både tyske, danske, og andre europeiske merker. Prisene er selvfølgelig betydelig lavere enn hva du finner i Danmark, for ikke å snakke om norske priser.

Scandinavian Park: Dette senteret åpnet I 2006, og ligger fem kilometer inne i Tyskland fra den danske grensen. Det er 19 forretninger der, fordelt på et areal på mer enn 100 000 kvadratmeter.