Scandinavian Park
Scandinavian Park

Scandinavian Park - Katalog, tilbud og kundeavis

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Scandinavian Park

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Scandinavian Park ...

Noe interessant om Scandinavian Park ...

Om Scandinavian Park

Scandinavian Park er et stort handlesenter i Handlewitt utenfor Flensburg i Nord-Tyskland, like over grensa fra Danmark. Ett av de store trekkplasterne til dette senteret for grensehandel er at de har et veldig stort utvalg av øl, bortimot 150 sorter, som er noe ganske annet enn det man finner i de aller fleste norske butikker. Brukerne på den populære portalen ratebeer.com har også merket seg det store utvalget, og flere kommer med positive kommentarer om de mange alternativene, prisene, tilgjengeligheten, og enkelte øl med spesielt god kvalitet. For eksempel har jærbuen “Bryne” vært innom Scandinavian Park og funnet et solid utvalg av både øl, vin, og brennevin, men særlig et så godt utvalg øl at det overgikk flere tyske spesialbutikker. Hos Scandinavian Park finner du både bokkøl og varianten doppelbock, hveteøl, og vanlig pils i mange varianter, både tyske, danske, og andre europeiske merker. Prisene er selvfølgelig betydelig lavere enn hva du finner i Danmark, for ikke å snakke om norske priser.

Scandinavian Park: Dette senteret åpnet I 2006, og ligger fem kilometer inne i Tyskland fra den danske grensen. Det er 19 forretninger der, fordelt på et areal på mer enn 100 000 kvadratmeter.

 

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon