Tiendeo official website

Et utvalg sommervarer

10 dager igjen

  Leter du etter de beste Nærbutikken-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Nærbutikken-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Nærbutikken eller noen andre butikker i Supermarkeder-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Nærbutikken-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Nærbutikken-katalogene "Et utvalg sommervarer" gyldig fra fra 2/5 til til 31/5 og begynn å spare nå!

  Andre Supermarkeder-kataloger

  • Logo Promo Tiendeo
  • Logo Vinmonopolet
  • Logo Eukanuba
  • Logo Meium
  • Logo Adams Matkasse
  • Logo Coop Kjøkken & Hjem

  Nærbutikken, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Nærbutikken

  Nærbutikken er navnet på de mindre lokalbutikkene som dekker dine daglige behov for forbruksvarer og lokale etterspurte tjenester. På Nærbutikken får du varierte dagligvarer, Nærbutikken post i butikk, ukentlige tilbud, fornuftige priser og hyggelig atmosfære! Sjekk Tiendeo for Nærbutikken tilbud.

  Merkevaren Nærbutikken forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Nærbutikken er med på å opprettholde levedyktige bygder og mindre samfunn, og Nærbutikkens tilstedeværelse er viktig for bygda. Nærbutikken åpningstider er tilpasset lokalsamfunnet.

  Siden Nærbutikken er på små steder, har de små butikker. Men der det er hjerterom, er det husrom! Du finner det du trenger til både hverdags-og helgehandel, og mange av butikkene har søndagsåpent.

  Nærbutikken er del av Norgesgruppen, Norges største handelshus med røtter tilbake til 1866. 

  Mange av butikkene som inngår i Nærbutikken-kjeden har også sin egen lange og spennende historie som sentrale møteplasser i små bygder landet rundt.

  Nærbutikken er Kjøpmannshusets profilkjede for de "små" nærbutikkene og består av ca. 180 lokalbutikker spredt over hele Norge.

  Da Norgesgruppen ble til i 2000, samlet det hele 200 selskaper til ett konsern!