Nærbutikken
Nærbutikken

Nærbutikken - Kundeavis, tilbud og katalog

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Nærbutikken

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Nærbutikken i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Nærbutikken ...

Nærbutikken

Nærbutikken er navnet på de mindre lokalbutikkene som dekker dine daglige behov for forbruksvarer og lokale etterspurte tjenester. På Nærbutikken får du varierte dagligvarer, Nærbutikken post i butikk, ukentlige tilbud, fornuftige priser og hyggelig atmosfære! Sjekk Tiendeo for Nærbutikken tilbud.

Merkevaren Nærbutikken forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Nærbutikken er med på å opprettholde levedyktige bygder og mindre samfunn, og Nærbutikkens tilstedeværelse er viktig for bygda. Nærbutikken åpningstider er tilpasset lokalsamfunnet.

Siden Nærbutikken er på små steder, har de små butikker. Men der det er hjerterom, er det husrom! Du finner det du trenger til både hverdags-og helgehandel, og mange av butikkene har søndagsåpent.

Nærbutikken er del av Norgesgruppen, Norges største handelshus med røtter tilbake til 1866. 

Mange av butikkene som inngår i Nærbutikken-kjeden har også sin egen lange og spennende historie som sentrale møteplasser i små bygder landet rundt.

Nærbutikken er Kjøpmannshusets profilkjede for de "små" nærbutikkene og består av ca. 180 lokalbutikker spredt over hele Norge.

Da Norgesgruppen ble til i 2000, samlet det hele 200 selskaper til ett konsern!

Andre Supermarkeder-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon