Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Coop Elektro.

Leter du etter de beste Coop Elektro-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Coop Elektro-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Coop Elektro eller noen andre butikker i Elektronikk og hvitevarer-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Coop Elektro og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Elektronikk og hvitevarer-kategorien, som for eksempel Soundgarden-brosjyren "Soundgardensale" gyldig fra fra 3/6 til til 17/7.

Andre Elektronikk og hvitevarer-kataloger

  • Logo POWER
  • Logo Elkjøp
  • Logo Telia
  • Logo Telenor
  • Logo Eplehuset
  • Logo ELON

Coop Elektro, alle tilbudene lett tilgjengelig

Coop Elektro

Coop Elektro tilbyr kjente merkevarer til konkurransedyktige priser og som kunde og medlem handler du trygt hos Coop Elektro. Kjedens lokale fagfolk har gode kunnskaper om produktene og legger vekt på å gi deg som kunde personlig service, virkelig god Coop Elektro service.

 Hos Coop Elektro finner du det du har behov for - Coop Elektro hvitevarer, brunevarer, data, mobiltelefoni, produkter for personlig pleie og andre småvarer. Sortimentet er kjente merkevarer, og kjeden fører merker som Samsung, Sharp, Bosch, Zanussi, Toshiba, Sony Ericsson, Nikon, Canon, Panasonic, Philis, Braun og mange fler!

Mot et mindre beløp kjører de varene hjem til deg. Coop Elektro tar hånd om retur-emballasjen og ditt gamle produkt, og sørger for at de blir avhentet på en måte som tar hensyn til miljøet.

Coop Elektro er del av samvirkekjeden Coop Norge.

Coop har røtter helt tilbake til 1906, med oppstarten av en landsforening for samvirkelagene.

Coop Elektro finnes på 29 steder i Norge. Noen Coop Elektro butikker er selvstendige, mens andre er samlokalisert med en av Coop sine andre butikker eller kjøpesenter.

Visste du at Coop har over en million medlemmer? Bli medlem du også og få Coop Elektro bonus!