Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Zalando.

Leter du etter de beste Zalando-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Zalando-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Zalando eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Zalando og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Zalando, alle tilbudene lett tilgjengelig

Zalando

Zalando er et tysk selskap som tilbyr sko til alle anledninger. Her finner du alle typer sko, som ballerinasko, høyhælte sko, snøresko, støvletter eller sandaler. Zalando har alt et skohjerte kan begjære! Zalando har over 1.500 forskjellige skomerker, i 22.000 forskjellige modeller, også til barn og herre.

 

Zalando har fri frakt og retur, så du kan enkelt bestille flere sko og returnere de som ikke passer.
Zalando holder deg også hele tiden oppdatert på de seneste trendene og det siste innen mote, så du alltid kan være sikker på å være kledd i det siste fra catwalken. Velkommen til gode tilbud fra Zalando katalog på Tiendeo!

I nettbutikken til Zalando finner du nye favoritter hver uke. Noen av de mest populære merkene hos Zalando er Helly Hansen, UGG, KIOMI og Ilse Jacobsen. Zalando rabatt finner du hos Tiendeo!

Zalando er et relativt nytt, dynamisk selskap grunnlagt i Tyskland i 2008.

Etter fire års drift hadde Zalando allerede i 2012 flere milliarder i omsetning og ekspanderte til en rekke land i Europa, deriblant Norge.

I dag har Zalando mer enn 9000 ansatte i 14 forskjellige land i Europa.

Når du handler på Zalando nettbutikk, kan du returnere varen innen 30 dager. Du betaler kun prisene som er oppgitt i nettbutikken, det tilfaller ingen ekstra kostnader.