Tiendeo official website

Tilbud Mango

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra Mango

  Leter du etter de beste Mango-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Mango-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Mango eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Mango-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Mango-katalogene "Tilbud Mango" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo Gerry Weber
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo Dressmann

  Mango, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Mango ble grunnlagt i 1984 av brødrene Isak og Nahman Andice, som hadde innvandret til Spania fra Tyrkia.

  Varemerket er kjent for rivaliseringen med Zara og for de mange berømte menneskene som har blitt brukt som talspersoner.

  I 2015 var det nok en gang fotballegenden Zinedine Zidane som ble valgt som ansiktet til Mango Man. Kvinnekolleksjonen ble representert av de britiske modellene Kate Moss (41) og Cara Delevingne (23) – ”en dødelig kombinasjon”, sa Delevigne til media. Deres forgjenger var den australske modellen Miranda Kerr, kjæresten til Snapchat-grunnleggeren og millionæren Evan Spiegel.

  En annen fotballspiller som har frontet Mango er Gerard Piqué på Barcelona, partneren til Shakira. I 2013 ble han byttet ut med den spanske skuespilleren Andres Velencoso, som da var sammen med Kylie Minogue. Sommeren 2015 var det Vanessa Lorenzo, kjæresten til Barcelona-stjernen Carlos Puyol, som frontet Mangos Premium Collection. Høst/vinter-kolleksjonen for 2015 ble presentert i et show på catwalken i Istanbul, ledet an av den brasilianske modellen Ana Beatriz Barros, som er forlovet med den egyptiske entrepenøren Karim El Chiaty.

  Mangos andre berømte ansikter inkluderer polske Daria Werbowy (som dater en irsk snekker), tyske Anna Ewers (visstnok forlovet), Penélope Cruz (kona til Javier Bardem), Milla Jovovich (gift med regissøren Paul Anderson), Lizzy Jagger (eldstedattera til Mick Jagger og Jerry Hall), Olivia Palermo og Johannes Huebl (som nå har giftet seg), Scarlett Johansson (gift med den franske journalisten Romain Dauriac, som er far til hennes datter Rose) og Sophie Auster (datter av forfatteren Paul Auster).

  Mango ble grunnlagt i Barcelona i 1984. Selskapet har mer enn 13 000 ansatte, hvorav 86 prosent er kvinner. Mango har 2 731 butikker i 105 land, og mer enn 600 motespesialister som jobber i deres designssenter.

  Mango tilbyr nå fri levering for alle bestillinger over 400 kroner. For andre bestillinger betaler du kun 49,-, og leveringstiden er bare 2 - 4 dager.

  Mangos kolleksjoner utvikles i Hangar Design Centre, det største designsentrum i Europa med et flateareal på 10 000 kvadratmeter og over 500 mennesker som jobber med å skape nye klær og accessories. En av de mest profilerte kleslinjene er Violeta by Mango

  Mango ble etablert i Barcelona i 1984 av brødrene Isak og Nehman Andic. 

  I dag har Mango mer enn 2700 butikker i 105 land rundt om i verden, og over 13 000 ansatte.

  Med Mangos ultramoderne logistikksystem kan bedriften klassifisere og fordele 30 000 klesplagg i timen!