Opprett konto for å finne ut når!

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Din Sko

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Din Sko i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Din Sko ...

Din Sko

Din Sko er en av Skandinavias største skokjeder, med egen produktutvikling og skodesign. Din Sko har mange butikker i Oslo, og selges i tillegg på nett gjennom PutFeetFirst. I Din Sko nettbutikk finner du tusenvis av sko på ett og samme sted, som gjør det enklere for deg å finne akkurat den skoen du er ute etter. 

Enten du trenger høye hæler til en date, sandaler til ferien, eller varmtfôrede sko til kalde vinterdager, har Din Sko alt du trenger. Her finner du sko til dame, herre og barn, til formelle anledninger, sport og fritid. Sjekk ut Din Sko katalog for mange gode tilbud og kampanjer!

I nettbutikken finner du også DinSko outlet - de billigste prisene, alt må bort!

Hos DinSko finner du i tillegg til alle de kjente merkene også egenutviklede skomodeller, som DinSko varmforet ankelstøvel eller DinSko sneakers

DinSko er en del av Skandinavias største skokonsern NilsonGroup. Det ble etablert i Sverige i 1955 av Rolf Nilson.

Sammen med butikkonseptene Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns og franchisebaserte Ecco Stores tilbyr konsernet et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker. Med ca. 330 butikker i Sverige, Norge og Finland omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2014.

Tenk på at nye sko ikke har tilstrekkelig sterk beskyttelse mot smuss og fuktighet. Din Sko anbefaler derfor at du impregnerer skoene før de brukes for første gang og deretter med jevne mellomrom – da holder de lenger.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

TIENDEO bruker informasjonskapsler for å tilby sine tjenester, tilpasse annonser og analysere trafikken. Du kan når som helst endre på personvernkontrollene i innstillinger.