Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Floyd.

Leter du etter de beste Floyd-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Floyd-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Floyd eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Floyd og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel OnePiece-brosjyren "30% Off" gyldig fra fra 17/5 til til 31/5.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Floyd, alle tilbudene lett tilgjengelig

Floyd

Floyd lager klær for motebevisste jenter som følger trender i moteverdenen. Floyds butikker har kontinuerlig oppdaterte kolleksjoner med nye og inspirerende klær hver uke.  Floyd lager klær for jenter som elsker mote og klær, og som liker å variere og sette sammen antrekk.

Floyd er en av de raskeste leverandørene av moteklær på markedet, og leverer til enhver tid det som er mote akkurat nå. I varesortimentet finner du alle slags klær fra hverdag til selskap. Floyds kolleksjoner er designet i Norge.

floyd.no finner du Floyd bukser og Floyd kjole. Du finner også overdeler, jakker, skjørt, shorts, sko, og tilbehør. 

I butikkene selges merket Floyd, i tillegg til andre merker samt smykker fra Nora og Snö.

Floyd er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt på midten av 80-tallet med hovedkontor i Holmestrand.

Floyd leverer klær til over 250 frittstående butikker i Norge, i tillegg til å ha 12 egeneide Floyd-butikker og 3 franchise-butikker rundt om i landet.

Du kan følge Floyd på Instagram, Facebook, eller Pinterest, eller lese selskapets egen blogg.