Tiendeo official website

Sparkjøp Kundeavis

10 dager igjen

Tilbud fra Sparkjøp

Leter du etter de beste Sparkjøp-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sparkjøp-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sparkjøp eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Det finnes akkurat nå 2 Sparkjøp-kataloger on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Sparkjøp-katalogene "Sparkjøp Kundeavis" gyldig fra fra 14/5 til til 28/5 og begynn å spare nå!

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

Sparkjøp, alle tilbudene lett tilgjengelig

Spar Kjøp er et norsk postordreforetak med mer enn 50 års historie. I tillegg til nettbutikken har Spar Kjøp 24 butikker fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.

Om Spar Kjøp

Familiebedriften Spar Kjøp har alltid lave priser på klær til dame, barn og herre, interiør og annen detaljhandel. 

Hos Spar Kjøp finner du blant annet yttertøy som jakker, kåper, frakker, kjeledresser, parkdresser, skibukser og regntøy, samt sportstøy som treningstopper, treningsjakker, T-skjorter og treningssett.

Spar Kjøp har et stort utvalg av over- og underdeler til alle i familien: Gensere, skjorter, topper og tunikaer; bukser, skjørt, shorts, leggings og mer til.

Undertøysutvalget inkluderer BHer, truser, underkjoler, boxere, ullundertøy og sokker. Spar Kjøp fører også nattøy, badetøy og tilbehør som slips, belter, hansker, skjerf, luer, vesker, smykker og armbånd.

Til hjemmet finner du for eksempel bestikk og servise, servietter og stearinlys, flagg og vimpler, hårfønere og krølltenger, batterier, håndklær og vaskekluter, dyner og puter, gardiner og gardintilbehør, samt godteri, sjokolade og nøtter.

Helge Eide Knudsen startet Spar Kjøp som postordreforetak i 1962. Spar Kjøp er fortsatt en familiebedrift, med Knudsens to sønner som henholdsvis styreleder og administrerende direktør.

I dag har Spar Kjøp i tillegg til katalogen og nettbutikken også et landsdekkende nettverk av 24 varehus fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. 

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Spar Kjøp, aktuelle tilbud fra Spar Kjøp, samt informasjon om åpningstidene til Spar Kjøp-butikker i din nærhet.


Bestilling og levering

Hvis du kjøper klær i nettbutikken som viser seg å ikke passe, kan du enkelt ta plagget med deg til nærmeste butikk og bytte det der. Dersom du har handlet med Klarna Faktura eller Klarna Konto, må du derimot sende den tilbake til nettbutikken (med merkelappen på) for å kunne få pengene tilbake. 

Pakkene fra Spar Kjøp kan leveres hjem til deg om kvelden. Bestiller du en postpakke levert på døren, kommer Posten hjem til deg mellom kl 17 og kl 21 (gjelder ikke pakker som blir sendt i oppkrav). På døren tilbys i tettbygde strøk av landet. Omtrent halvparten av alle husstander har tilgang til dette tilbudet. Du betaler kun kr 60 i tillegg for å få levert pakken levert hjem til deg.