Tiendeo official website

Tilbud Zara

Mer enn 30 dager

  Tilbud fra ZARA

  Leter du etter de beste ZARA-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største ZARA-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra ZARA eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 ZARA-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste ZARA-katalogene "Tilbud Zara" gyldig fra fra 24/10 til til 24/10 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Dressmann XL
  • Logo Dressmann
  • Logo Yoox
  • Logo Underverker
  • Logo Samsonite
  • Logo NLY Man

  ZARA, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Den spanske kjeden Zara er den største motekjeden i Europa målt i antall butikker. Zara eies av Inditex Group, som også står bak merker som Massimo Dutti, Bershka og Pull & Bear.

  Om Zara

  Zara-butikkene fører moteklær til både kvinner, menn og barn. Hos Zara finner du moteriktige jakker og blazere, bukser og jeans, kjoler og skjørt, t-skjorter og gensere, sko, vesker og tilbehør. Zara har også en egen aften-kolleksjon for både dame og herre. Kolleksjonen Join Life er laget av bærekraftige materialer som økologisk bomull, resirkulert ull og Tencel.

  Kjeden står selv bak designen av sine klær, og bruker mye mindre tid på å utvikle nye design og gjøre dem tilgjengelig enn konkurrentene. Etter at et plagg er designet tar det bare 10 til 15 dager til det når butikkene. Zara produserer over 450 millioner klesplagg i året.

  På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av kundeavisen til Zara, aktuelle tilbud fra Zara, samt informasjon om åpningstidene til Zara-butikker i din nærhet.

  Zaras historie

  Den første Zara-butikken ble åpnet i Spania i 1975. Butikken het opprinnelig Zorba etter den klassiske filmen, men da grunnleggeren oppdaget at det lå en bar med samme navn i nærheten, ble butikken døpt om.
  Den første butikken solgte rimelige etterligninger av populære modeller fra dyrere motemerker. På 1980-tallet la eieren om design-, produksjons- og distribusjonsprosessene for å kunne reagere på trender og få nye produkter ut i butikkene raskere. 

  Den internasjonale ekspansjonen begynte i 1988. I dag fins det til sammen over 2100 Zara-butikker i 88 land. Flaggskip-butikkene legges ofte til de mest prestisjetunge handlegatene i de store byene, som Fifth Avenue i New York, Oxford Street i London og Champs-Élysées i Paris.


  Innovasjon

  Allerede på 1980-tallet tok Zara i bruk moderne informasjonsteknologi for å effektivisere driften.

  I 2014 introduserte Zara RFID-teknologi i butikkene sine. RFID-brikkene befinner seg i alarmbrikken på klærne, som fjernes når plagget blir kjøpt og kan brukes på nytt. Brikkene gjør det mulig for Zara å få rask oversikt over beholdningen ved å fange opp signaler fra RFID-brikkene. Når et plagg blir solgt, får lageret automatisk beskjed slik at det kan erstattes i butikken. Et plagg som ikke befinner seg der det skal kan raskt lokaliseres ved hjelp av RFID-brikken.

  I 2015 ble Zara rangert som nr 30 på Interbrands liste over de beste globale merkene.