Annonsering

Leter du etter de beste Lindex-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Lindex-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Lindex eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Lindex og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Sparkjøp-brosjyren "Julegenser og klær!" gyldig fra 25/10/2022 til 30/11/2022.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

Lindex, alle tilbudene lett tilgjengelig

Lindex er en av Europas ledende moteforhandlere, med over 470 butikker i 16 land. Kjedens fokus er å tilby inspirerende og rimelig mote, og sortimentet omfatter flere ulike motekonsepter innen damemote, barnemote og undertøy.

Om Lindex

Lindex ønsker å inspirere og at kunden skal finne klær for alle anledninger i livet. Moten kjennetegnes av god passform og kvalitet, og klær som er produsert på en bærekraftig og ansvarsfull måte. “We Make Fashion Feel Good“ er kommunikasjonskonseptet.

Damesortimentet til Lindex består av tre kjernekonsepter: Contemporary, en kolleksjon med urban, feminin eleganse; Holly & Whyte, som er en preppy kolleksjon med herlige farger og mønstre; samt Everyday, som plukker opp de siste trendene fra gatebildet i en avslappet og elegant hverdagsmote.

I tillegg til disse tre kjernekonseptene fører Lindex også mammaklær samt et stort utvalg av accessoirer. 

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av Lindex-katalogen, aktuelle tilbud fra Lindex, samt informasjon om åpningstidene til Lindex-butikker i din nærhet.

Lindex' historie

Lindex ble grunnlagt i 1954 som undertøysbutikken Fynd i Alingsås. Kort tid etter ble selskapet Lindex stiftet, og ga navn til de påfølgende butikkene. På sekstitallet ble undertøysutvalget utvidet med dameklær, driften ble utvidet til fem butikker, og den første norske Lindexbutikken ble åpnet som en av de første kleskjedene i landet.

Lindex fortsatte veksten i Sverige og Norge gjennom 70-årene, og kjeden ble også kjent for skjørt og bukser — spesielt jeans. I 80-årene ekspanderte Lindex til flere land, og begynte å selge barneklær. I løpet av 90-tallet begynte Lindex også å gjøre en seriøse innsats i forhold til miljøet.

På 2000-tallet utvidet Lindex virksomheten østover med butikker i de baltiske landene og i Tsjekkia. Det finske børsnoterte selskapet Stockmann kjøpte Lindex i 2007 og ga kjeden innpass på det russiske markedet. 

Gjenbruk og gjenvinning

Lindex fokuserer på gjenbruk og gjenvinning av tekstiler, og har inngått et samarbeid med Fretex. Alle Lindex-butikker i Norge tar nå imot tekstiler til gjenbruk og gjenvinning. De innsamlede tekstilene får nytt liv enten gjennom salg via Fretex, utdeling via Frelsesarmeen, eller de eksporteres for gjenbruk i utlandet. Ødelagte klær som ikke kan gjenbrukes, blir til nye produkter som pussekluter og redesignprodukter. 

Mer enn halvparten av Lindex' totale sortiment kommer fra mer bærekraftige kilder, og kjeden arbeider dedikert for å nå 80% innen 2020.


Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Lindex og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona