Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Dressmann.

Leter du etter de beste Dressmann-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Dressmann-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Dressmann eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Dressmann og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Wheat-brosjyren "Spar Opp til 50%" gyldig fra fra 14/6 til til 25/6.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

Dressmann, alle tilbudene lett tilgjengelig

Dressmann

Dressmann eies av Varner-Gruppen og har hovedkontor på Billingstad i Asker.  Dressmann er en kvalitetstilbyder av herreklær med produkter som blazere, vester, dressbukser, jeans, slips, undertøy og trendy skjorter. 

I 2007 utvidet Dressmann sitt konsept med Dressmann XL, hvor utvalget er herreklær i størrelsene 2XL til 9XL. Dressmann XL følger de samme kampanjene som Dressmann og kan tilby gode fasonger og et bredt utvalg.

Dressmann spanderer frakten ved kjøp over 1 000 kroner. I tillegg kan du alltid returnere varer gratis.

Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL - de store størrelsene får du hos Dressmann XL. Kleslinjene er delt opp etter graden av formalitet; slik finner du for eksempel Dressmann skjorter i grupperingene Basic Shirt, Sateen Shirt, Relaxed Formal Shirt, og Premium Shirt.

Kjeden ble startet av Frank Varner som åpnet sin første butikk på Grünerløkka i Oslo under navnet Frank Varner. I 1967 byttet virksomheten navn til Dressmann.

Dressmann er Nordens største kleskjede innen herreklær med over 400 butikker og nesten 3000 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Tyskland.

Dressmann knappegaranti: Knappene på skjortene skal sitte fast. Løsner likevel en knapp, tar du med deg skjorten til hvilken som helst Dressmann-butikk, eller returnerer den til nettbutikken, så får du en splitter ny en. Enkelt og greit.