Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra H&M.

Leter du etter de beste H&M-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største H&M-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra H&M eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra H&M og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Stylepit-brosjyren "Op Til 75%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

H&M, alle tilbudene lett tilgjengelig

H&M er en svensk butikkjede som spesialiserer seg på klær. Bedriftens forretningsidé er å tilby mote og kvalitet til gunstig pris.

Om H&M

H&M tar mål av seg til alltid å ha det beste tilbudet i ethvert marked. Kjeden tilbyr et bredt utvalg av varierte kleskolleksjoner for kvinner, menn, tenåringer og barn. For H&M skal ikke design, kvalitet og bærekraft være et spørsmål om pris: Målet er å alltid tilby inspirerende moteklær som gir kunden valuta for pengene.

For å holde prisene så lave som mulig satser H&M på egne designere, fravær av mellomledd, innkjøp i store kvanta, kjøp av riktige produkter fra riktige markeder, effektiv logistikk og kostnadsbevissthet i alle deler av organisasjonen.

På Tiendeo.no finner du alltid den nyeste utgaven av H&M-katalogen, aktuelle tilbud fra H&M, samt informasjon om åpningstidene til H&M-butikker i din nærhet.

H&Ms historie

H&M ble stiftet i 1947. Den første butikken het Hennes, lå i Västerås og solgte kun kvinneklær. I 1952 åpnet Hennes butikk i Stockholm, og i 1964 ble den første norske butikken åpnet. I 1968 kjøpte grunnleggeren Erling Persson butikken Mauritz Widforss, som solgte jakt- og fiskeutstyr. Med det ble navnet endret til Hennes & Mauritz, og kjeden begynte å føre herreklær og barneklær.

Den første H&M-butikken utenfor Skandinavia åpnet i London i 1976. Gjennom 80- og 90-tallet fortsatte ekspansjonen i Europa, og i 2000 åpnet den første amerikanske butikken på Fifth Avenue i New York.

I dag har kjeden seks store merker (H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday og & Other Stories), og mer enn 4000 H&M-butikker over hele verden.

Garantier og kundefordeler

Etter kjøp har du 30 dager på deg til å bestemme om du ønsker å beholde varen. H&M garanterer refusjon på alle varer, såframt de er i ubrukt stand. Det vil si at klærne ikke kan være skadet, merket, vasket, endret eller brukt. Alle merkelapper eller etiketter må også være intakte.

Gavekort kan enkelt kjøpes i alle H&M-butikker. Kortet kan brukes som fullstendig eller delvis betaling for alle kjøp hos H&M-butikk.

H&M Club er et digitalt fordelsprogram som styres via kundens smarttelefonen. Fordelsprogrammet gir poeng på alt kunden handler, både i butikk og på nett, samt spesialtilbud, eksklusive eventinvitasjoner og mer til.

Takket være H&M-katalogen kan du holde deg oppdatert på sesongens trender og la deg inspirere. Du finner den selvfølgelig på Tiendeo.no!