Sandnes Garn
Sandnes Garn

Sandnes Garn - Rabattkode, kuponger og katalog

Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sandnes Garn

Opprett konto for å finne ut når!

Finn Sandnes Garn i din by

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Sandnes Garn ...

Sandnes Garn

Sandnes Garn produserer og selger garn til industriformål som pledd, tepper og trikotasje, men har de seinere år konsentrert seg mest om håndstrikke garn. Garnet som produseres er for det meste basert på ull. 

Tidligere dominerte norsk ull, mens nå brukes mer ull av mykere kvalitet som kjøpes fra Australia og Sør Amerika. Bedriften kjøper også inn alpaca garn fra Bolivia og Peru, og bomull fra India. Dette kjøpes rå hvit levert på spole, og det hesples, farges og nøstes i fabrikken. 

I Sandnes Garn nettbutikk finner du et stort utvalg garntyper, inkludert populære strikkegarn som Sandnes Garn Merinoull og Sandnes Garn Alpakka.

Sandnes Garn Line inneholder 53% bomull, 33% viscose og 14% lin. Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin. 

Sandnes Uldvarefabrik AS ble etablert i Sandnes i 1888. I 1978 flyttet bedriften til Foss Eikeland hvor den er nå. 

Bedriften framstår som av det mest moderne i sitt slag i Europa, og selger direkte til butikker i Norge, Sverige og Danmark såvel som til fabrikker i andre land. Sandnes Garn er lokaleid og har nesten 100 ansatte.

Produksjonsprosessen starter med skitten ull. Ulla vaskes, kardes, spinnes, tvinnes, hesples, farges og nøstes.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon