Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Sandnes Garn.

Leter du etter de beste Sandnes Garn-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Sandnes Garn-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Sandnes Garn eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Sandnes Garn og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Eurosko-brosjyren "20% rabatt på ECCO Soft 60" gyldig fra fra 20/2 til til 6/3.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Sandnes Garn, alle tilbudene lett tilgjengelig

Sandnes Garn

Sandnes Garn produserer og selger garn til industriformål som pledd, tepper og trikotasje, men har de seinere år konsentrert seg mest om håndstrikke garn. Garnet som produseres er for det meste basert på ull. 

Tidligere dominerte norsk ull, mens nå brukes mer ull av mykere kvalitet som kjøpes fra Australia og Sør Amerika. Bedriften kjøper også inn alpaca garn fra Bolivia og Peru, og bomull fra India. Dette kjøpes rå hvit levert på spole, og det hesples, farges og nøstes i fabrikken. 

I Sandnes Garn nettbutikk finner du et stort utvalg garntyper, inkludert populære strikkegarn som Sandnes Garn Merinoull og Sandnes Garn Alpakka.

Sandnes Garn Line inneholder 53% bomull, 33% viscose og 14% lin. Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin. 

Sandnes Uldvarefabrik AS ble etablert i Sandnes i 1888. I 1978 flyttet bedriften til Foss Eikeland hvor den er nå. 

Bedriften framstår som av det mest moderne i sitt slag i Europa, og selger direkte til butikker i Norge, Sverige og Danmark såvel som til fabrikker i andre land. Sandnes Garn er lokaleid og har nesten 100 ansatte.

Produksjonsprosessen starter med skitten ull. Ulla vaskes, kardes, spinnes, tvinnes, hesples, farges og nøstes.