Leter du etter de beste Weekday-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Weekday-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Weekday eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Weekday-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Weekday-katalogene "Weekday Salg Herre!" gyldig fra 08/08/2022 til 22/08/2022 og begynn å spare nå!

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Weekday og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Weekday, alle tilbudene lett tilgjengelig

Weekday

Weekday er en moderne og samfunnsbevisst kjede som tilby mote og de berømte Weekday jeans. Weekday tilbyr internasjonal mote påvirket av skandinavisk stil. De har både kjente merker og sine egne kolleksjoner. 

Weekday legger vekt på å være fremtidsrettet, ikke bare for å kartlegge og skape nye moter og trender men også for å bidra positivt til fremtidge samfunn med bedre livskvalitet for alle. Hos Weekday finner du jakker, gensere, skjorter, skjørt, jeans og mer formelle benklær, såvel som undertøy og populære Weekday bikini.

Weekday er opptatt av å basere sin virksomhet på en føre-var holdning til miljøet. De selger ikke pelsprodukter, og er nøye med å finne substitutter for farlige kjemikalier i produksjonen. Kundene skal vite at det ikke er miljøfarlige eller kreftfremkallende stoffer i klærne. 

Weekday har tre spennende, egne kolleksjoner: Cheap Monday, MTWTFSS Weekday, og MTWTFSS Collection.

Weekday har vært del av H&M-konsernet siden 2008.

Weekday har butikker i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, og Norge, inkludert Weekday Oslo, Weekday Bergen, og Weekday Trondheim.

Weekday har etiske krav i sine fabrikker og er medlemmer i Fair Wear Foundation.

Flere tilbud fra Klær, sko og tilbehør

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona