Weekday
Weekday

Weekday - Rabattkode, kuponger og katalog

Finn Weekday i din by

Mest populære for Klær, sko og tilbehør

Dette vil kanskje interessere deg vedrørende Weekday ...

Weekday

Weekday er en moderne og samfunnsbevisst kjede som tilby mote og de berømte Weekday jeans. Weekday tilbyr internasjonal mote påvirket av skandinavisk stil. De har både kjente merker og sine egne kolleksjoner. 

Weekday legger vekt på å være fremtidsrettet, ikke bare for å kartlegge og skape nye moter og trender men også for å bidra positivt til fremtidge samfunn med bedre livskvalitet for alle. Hos Weekday finner du jakker, gensere, skjorter, skjørt, jeans og mer formelle benklær, såvel som undertøy og populære Weekday bikini.

Weekday er opptatt av å basere sin virksomhet på en føre-var holdning til miljøet. De selger ikke pelsprodukter, og er nøye med å finne substitutter for farlige kjemikalier i produksjonen. Kundene skal vite at det ikke er miljøfarlige eller kreftfremkallende stoffer i klærne. 

Weekday har tre spennende, egne kolleksjoner: Cheap Monday, MTWTFSS Weekday, og MTWTFSS Collection.

Weekday har vært del av H&M-konsernet siden 2008.

Weekday har butikker i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, og Norge, inkludert Weekday Oslo, Weekday Bergen, og Weekday Trondheim.

Weekday har etiske krav i sine fabrikker og er medlemmer i Fair Wear Foundation.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker i din by

Last ned Tiendeo-appen

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendeo takket være bruken av cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Vis informasjon