Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Weekday.

Leter du etter de beste Weekday-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Weekday-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Weekday eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Weekday og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Stylepit-brosjyren "Op Til 75%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Weekday, alle tilbudene lett tilgjengelig

Weekday

Weekday er en moderne og samfunnsbevisst kjede som tilby mote og de berømte Weekday jeans. Weekday tilbyr internasjonal mote påvirket av skandinavisk stil. De har både kjente merker og sine egne kolleksjoner. 

Weekday legger vekt på å være fremtidsrettet, ikke bare for å kartlegge og skape nye moter og trender men også for å bidra positivt til fremtidge samfunn med bedre livskvalitet for alle. Hos Weekday finner du jakker, gensere, skjorter, skjørt, jeans og mer formelle benklær, såvel som undertøy og populære Weekday bikini.

Weekday er opptatt av å basere sin virksomhet på en føre-var holdning til miljøet. De selger ikke pelsprodukter, og er nøye med å finne substitutter for farlige kjemikalier i produksjonen. Kundene skal vite at det ikke er miljøfarlige eller kreftfremkallende stoffer i klærne. 

Weekday har tre spennende, egne kolleksjoner: Cheap Monday, MTWTFSS Weekday, og MTWTFSS Collection.

Weekday har vært del av H&M-konsernet siden 2008.

Weekday har butikker i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, og Norge, inkludert Weekday Oslo, Weekday Bergen, og Weekday Trondheim.

Weekday har etiske krav i sine fabrikker og er medlemmer i Fair Wear Foundation.