Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Urban Outfitters.

Leter du etter de beste Urban Outfitters-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Urban Outfitters-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Urban Outfitters eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Urban Outfitters og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel H&M-brosjyren "Nyheter Barn H&M" gyldig fra fra 3/11 til til 13/12.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Urban Outfitters, alle tilbudene lett tilgjengelig

Urban Outfitters

Nå satser nettbutikken til Urban Outfitters for fullt mot det norske markedet. Du må betale toll hvis handelen ender opp over tollgrensen, men det er uansett slik at prisene til kjeden er godt under hva man må betale for lignende – og samme – varer i Norge.

Stilen til Urban Outfitters karakteriseres vekselvis som hipster, stylish, kitschy, vågal, bohem, eller retro. Den er urban, moderne, og trendy uten å være mainstream konvensjonell.

Urban Outfitters har noe så unikt som en egen salgskategori med tittelen Urban Outfitters fun shit.

Urban Outfitters har varemerkene Anthropologie, Free People, Terrain, og BHLDN.

Den første Urban Outfitters ble startet i 1970 i Philadelpha, da under navnet The Free People’s Store. Rett etter lansering skiftet man navn til Urban Outfitters.

Urban Outfitters har 400 butikker verden over. Fra Norge kan du handle i Urban Outfitters nettbutikk

En av tingene Urban Outfitters er mest kjent for er sine t-skjorter. De har et ofte relativt unikt utvalg av t-skjorter som virkelig skiller seg ut.