Tiendeo official website

Up To 30% Off

Utløper i morgen

  Leter du etter de beste Urban Outfitters-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Urban Outfitters-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Urban Outfitters eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Urban Outfitters-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Urban Outfitters-katalogene "Up To 30% Off" gyldig fra fra 28/3 til til 17/4 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

  Urban Outfitters, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Urban Outfitters

  Nå satser nettbutikken til Urban Outfitters for fullt mot det norske markedet. Du må betale toll hvis handelen ender opp over tollgrensen, men det er uansett slik at prisene til kjeden er godt under hva man må betale for lignende – og samme – varer i Norge.

  Stilen til Urban Outfitters karakteriseres vekselvis som hipster, stylish, kitschy, vågal, bohem, eller retro. Den er urban, moderne, og trendy uten å være mainstream konvensjonell.

  Urban Outfitters har noe så unikt som en egen salgskategori med tittelen Urban Outfitters fun shit.

  Urban Outfitters har varemerkene Anthropologie, Free People, Terrain, og BHLDN.

  Den første Urban Outfitters ble startet i 1970 i Philadelpha, da under navnet The Free People’s Store. Rett etter lansering skiftet man navn til Urban Outfitters.

  Urban Outfitters har 400 butikker verden over. Fra Norge kan du handle i Urban Outfitters nettbutikk

  En av tingene Urban Outfitters er mest kjent for er sine t-skjorter. De har et ofte relativt unikt utvalg av t-skjorter som virkelig skiller seg ut.