Tiendeo official website

Op Til 70%

Utløper i morgen

  Leter du etter de beste Stylepit-tilbudene?

  Hvis du er på utkikk etter de største Stylepit-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Stylepit eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Akkurat nå finnes 1 Stylepit-katalog on Tiendeo. Bla gjennom de nyeste Stylepit-katalogene "Op Til 70%" gyldig fra fra 11/6 til til 20/6 og begynn å spare nå!

  Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Gerry Weber
  • Logo Sparkjøp
  • Logo New Yorker
  • Logo Zavanna
  • Logo Masai
  • Logo United Colors of Benetton

  Stylepit, alle tilbudene lett tilgjengelig

  Stylepit

  STYLEPIT.no er Nordens største motenettside for menn, kvinner og barn. På STYLEPIT.no kan du bla deg igjennom hundrevis av kjente merker, med et enormt utvalg av alt innen mote. Søk blant merker som Jean Paul Gaultier, Diesel, DC, Napapijri, Nudie, ONLY, Polo Ralph Lauren, The North Face, WOW og mange mange flere. STYLEPIT har klær, sko og sportsklær.

  I tillegg har STYLEPIT et unikt konsept, outfits, der du kan kjøpe et outfit-sett for en komplett stil. STYLEPIT.no har også outlet-salg og PREMIUM-merker som MUNTHE og Filippa K. I tillegg kan du kjøpe alt av tilbehør som mobildeksler, smykker, vesker som clutches og skuldervesker, kofferter, skjerf og mye mye mer.

  Pakken din vil ankomme ditt nærmeste postkontor/post i butikk innenfor 3-6 virkedager. Du vil få en sms eller en mail av posten, med informasjon om når og hvor du kan hente pakken din. Alle varer sendes med Bring/Posten.

  STYLEPIT A/S og dermed STYLEPIT ble lansert i år 2000 av fire partnere – Christian Kusk, Nicolai Kærgaard, Jens Dalsgaard og Poul Kusk.

  Firmaet ble startet i Danmark under navnet SmartGuy. I 2014 ble navnet skiftet til STYLEPIT og hovedlageret flyttet til Polen.

  I dag har STYLEPIT A/S over 250 fulltids ansatte og virksomhet i 20 land.

  STYLEPIT A/S har gjennom tidene mottatt en del forskjellige priser – bl.a. "Børsen Vækst Gazelle" i 2007, 2008, 2009 og 2010.