Annonsering

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Stylepit.

Leter du etter de beste Stylepit-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Stylepit-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Stylepit eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Stylepit og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Sparkjøp-brosjyren "Julegenser og klær!" gyldig fra 25/10/2022 til 30/11/2022.

Andre Klær, sko og tilbehør-butikker

Stylepit, alle tilbudene lett tilgjengelig

Stylepit

STYLEPIT.no er Nordens største motenettside for menn, kvinner og barn. På STYLEPIT.no kan du bla deg igjennom hundrevis av kjente merker, med et enormt utvalg av alt innen mote. Søk blant merker som Jean Paul Gaultier, Diesel, DC, Napapijri, Nudie, ONLY, Polo Ralph Lauren, The North Face, WOW og mange mange flere. STYLEPIT har klær, sko og sportsklær.

I tillegg har STYLEPIT et unikt konsept, outfits, der du kan kjøpe et outfit-sett for en komplett stil. STYLEPIT.no har også outlet-salg og PREMIUM-merker som MUNTHE og Filippa K. I tillegg kan du kjøpe alt av tilbehør som mobildeksler, smykker, vesker som clutches og skuldervesker, kofferter, skjerf og mye mye mer.

Pakken din vil ankomme ditt nærmeste postkontor/post i butikk innenfor 3-6 virkedager. Du vil få en sms eller en mail av posten, med informasjon om når og hvor du kan hente pakken din. Alle varer sendes med Bring/Posten.

STYLEPIT A/S og dermed STYLEPIT ble lansert i år 2000 av fire partnere – Christian Kusk, Nicolai Kærgaard, Jens Dalsgaard og Poul Kusk.

Firmaet ble startet i Danmark under navnet SmartGuy. I 2014 ble navnet skiftet til STYLEPIT og hovedlageret flyttet til Polen.

I dag har STYLEPIT A/S over 250 fulltids ansatte og virksomhet i 20 land.

STYLEPIT A/S har gjennom tidene mottatt en del forskjellige priser – bl.a. "Børsen Vækst Gazelle" i 2007, 2008, 2009 og 2010.

Varslinger fra Tiendeo

Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra Stylepit og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også motta kataloger fra Klær, sko og tilbehør kategorien

Erklæring om personvern

Følg Tiendeo

Last ned Tiendeo-appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona