Tiendeo official website
Registrer deg for nyhetsbrevet vårt
Vi er i ferd med å publisere tilbud fra Ray-Ban.

Leter du etter de beste Ray-Ban-tilbudene?

Hvis du er på utkikk etter de største Ray-Ban-rabattene, er du på riktig sted. Her hos Tiendeo har vi alle katalogene slik at du ikke går glipp av noen online kampanjer fra Ray-Ban eller noen andre butikker i Klær, sko og tilbehør-kategorien i din by. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg informert om nye tilbud fra Ray-Ban og bli den første som får vite om de beste tilbudene online. Mens du venter kan du bla gjennom de nyeste katalogene i Klær, sko og tilbehør-kategorien, som for eksempel Stylepit-brosjyren "Op Til 75%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/4.

Andre Klær, sko og tilbehør-kataloger

  • Logo Sparkjøp
  • Logo H&M
  • Logo Eurosko
  • Logo Cubus
  • Logo Lindex
  • Logo ZARA

Ray-Ban, alle tilbudene lett tilgjengelig

Ray-Ban

Ray-Ban tilbyr polariserte solbriller som blokkerer reflekterende lys. Denne nyttige egenskapen fikk mange fiskere og andre som tilbringer tid på vannet til å bruke Ray-Ban, og over tid har også andre som liker seg utendørs falt for disse egenskapene. 

Ray-Ban utprøver stadig nye materialer for å finne frem til de sterkeste, letteste, og mest fleksible innfatningene. Ray-Ban tilbyr blant annet Light Ray innfatninger, som i tillegg til å være svært lette og sterke også er hypoallergeniske

Det påstås gjerne at begge de to mest kjente solbrillemodellene i verden lages av Ray-Ban: Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer

I dag sprer også populariteten til nyere modeller seg, som for eksempel Ray-Ban Erika for kvinner og Ray-Ban Clubmaster.

Ray-Ban ble grunnlagt i 1937 av det amerikanske selskapet Bausch & Lomb. 

Ray-Ban selges over hele verden, og er del av det italienske konsernet Luxottica med nær 80 000 ansatte.

Slagordet til Ray-Ban er "Genuine since 1937".